Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Neuveriteľná premena zdravotnej sestry: Za jeden rok zhodila takmer 90 kíl
Zdielať na

Neuveriteľná premena zdravotnej sestry: Za jeden rok zhodila takmer 90 kíl

Zdroj: Profimedia

K razantnej zmene ju donútil stále sa zhoršujúci zdravotný stav a katastrofálna kondička. Po schudnutí je z nej úplne iná žena, pozrite sa na to, čo dosiahla!

Angličanka Rosie Whitney je 30-ročná zdravotná sestra, ktorá zápasila s prejedaním a v najhoršom období vážila takmer 180 kíl. K chudnúcej premene ju motivoval zlý zdravotný stav a totálne vyčerpanie z 13-hodinových pracovných smien. "Už ma nebavilo krívať po práci domov," cituje Rosie pre mirror.co.uk.

Vedela, že ju zachráni iba schudnutie 

Rosie chodila po práci absolútne vyčerpaná a ledvo sa dokázala udržať na nohách, dokonca potrebovala svojho partnera, aby jej pomohol s vyzutím topánok.  

„Ako zdravotná sestra som chcela byť vzorom, ale nebolo to možné, pretože sama som nebola zdravá. Ako môžem pomáhať, keď nemôžem chodiť bez toho, aby som sa zadýchala? Nedokázala by som ani utekať, ak by bolo treba...” vymenúva Rosie ďalšie dôvody, ktoré ju nakopli k tomu, že jednoducho musí podstúpiť razantnú premenu.  

Profimedia

Roky sa snažila zhodiť diétami, no viedlo to akurát k jojo efektu. Rosie sa rozhodla letieť do Turecka a podstúpiť žalúdočný bypass, čo jej výrazne pomohlo a s následnou zmenou životosprávy dokázala nakoniec za jediný rok schudnúť takmer 90 kilogramov! 

Konečne si môže užívať život 

„Som šťastná, že som sa na to dala. Konečne sa cítim zdravá a mám väčšiu sebadôveru. Už dokážem zvládnuť 13-hodinovú zmenu a potom ešte cvičiť v posilňovni. Som pyšná na to, že môžem byť inšpiráciou pre ďalších ľudí. Som na seba hrdá. Opäť sa cítim ako ja. Predtým som nebola sama sebou, ničilo ma to. Teraz som šťastná a sebavedomá," dodala na záver Rosie, ktorá sa už nikdy nechce vrátiť k zlozvykom a nezdravej životospráve. 

Profimedia

Klobúk dole, vyzerá skvelo, však?  

Profimedia

 

 

Najčítanejšie