Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Obrovského brucha sa zbavila za pár týždňov: Jej tipy pomôžu aj vám!
Zdielať na

Obrovského brucha sa zbavila za pár týždňov: Jej tipy pomôžu aj vám!

Zdroj: facebook/Bec Jackson

Nie je to tak dávno, čo mama štyroch deti vážila 90 kilogramov. Potom si povedala, že musí schudnúť a podarilo sa jej to naozaj expresne rýchlo.

Rebecca má štyri deti a po tom ostatnom tehotenstve sa jej váha vyšplhala na 90 kilogramov. Vtedy si povedala, že so sebou musí niečo urobiť!

40-ročná žena mala vždy problémy s váhou, ale zhoršilo sa to až po pôrodoch. Keď sa jej váha blížila k stovke, rozhodla sa schudnúť. Pridala sa do jednej online skupiny, kde jej poradili ohľadne stravy. Polotovary tak zamenila za smoothies a zdravšie jedlo.

Rebecca sa v minulosti snažila cvičiť jogu a behať. Vždy však nepravidelne. Tentoraz vysadila na tabatu. Práve vďaka tomuto intenzívnemu cvičeniu sa jej podarilo za pár týždňov schudnúť takmer 30 kilogramov! Hoci má štyri deti, aj popri nich si našla pár minút na intenzívne cvičenie. Kým na začiatku zvládla len pár minút, teraz vydrží cvičiť aj 45 minút. Sama tvrdí, že sa nikdy lepšie necítila... Bonusom je, že si konečne oblečie šaty, ktoré na sebe nemala aj dvadsať rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie