Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z FOTO najstaršej britskej modelky odpadnete! Dala si plavky, ktoré nosila v dvadsiatke
Zdielať na

Z FOTO najstaršej britskej modelky odpadnete! Dala si plavky, ktoré nosila v dvadsiatke

Zdroj: Profimedia

Má tesne pred sedemdesiatkou, môže si dovoliť stále pózovať v bikinách ako v mladosti a v modelingu je stále mimoriadne žiadaná. Pozrite sa, ako vyzerá!

Suzy Monty (68) z anglického Cornwallu sa modelingu venuje takmer 50 rokov.

Suzy si od fotenia a pózovania dala pauzu iba vtedy, keď vážne ochorela, ale po vyliečení sa po štyridsiatke opäť vrátila v plnej sile.

;

Dôchodok nepozná!

Prischlo jej označenie “Najstaršia modelka Británie,” ale do starého železa ešte nepatrí ani náhodou. Módne značky a agentúry sú z jej prirodzenej krásy nadšené a má toľko ponúk, že si môže vyberať.

Suzy je pyšná na to, že celý jej vzhľad je dielom prírody. “Nechodím do žiadnych salónov, nemám botox ani žiadne plastiky, dokonca si nefarbím ani vlasy,” povedala pre denník Metro táto sympatická dáma, ktorá nemala problém zapózovať v bikinách, ktoré ju preslávili, keď mala sladkých dvadsať.

Ako dvadsaťročná...

Profimedia

​A v rovnakých bikinách ako 68-ročná...

Profimedia

Ako to len robí?

Za stále štíhlu postavu a mladistvý vzhľad vďačí vraj zdravému stravovaniu, pravidelnému pohybu a tiež kvalitnej kozmetike.

“Vždy som zdravo jedla. Rada varím z čerstvých sezónnych potravín, jem veľa rýb, nepijem alkohol a nefajčím,” opisuje svoj životný štýl, ku ktorému patria aj dlhé prechádzky so psom.

Okrem vyššie spomenutého Suzy nezabudla podotknúť, že za svoju vitalitu a pozitívnu energiu vďačí aj svojmu manželovi, ktorý ju podporuje už dlhých 46 rokov! Skvelé!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie