Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po 50-tke vyzerá skvelo aj bez mejkapu: Naučte sa triky krásnej herečky aj vy!
Zdielať na

Po 50-tke vyzerá skvelo aj bez mejkapu: Naučte sa triky krásnej herečky aj vy!

Zdroj: Profimedia

Ako to len robí, že vyzerá v zrelom veku dokonca ešte lepšie ako za mladších čias? Toto je tajomstvo jej skvelého vzhľadu!

Ktorá žena by nechcela aj s pribúdajúcim vekom vyzerať stále mladistvo a príťažlivo? Kým mnohé dámy bojujú proti vráskam botoxom a rôznymi estetickými zákrokmi, ešte stále je aj medzi celebritnými kráskami dosť takých, ktoré vyzerajú skvelo iba vďaka správnej starostlivosti o pleť a zdravej životospráve.

Už desať rokov žije v spokojnom manželstve s bohatým podnikateľom Francoisom-Henri Pinaultom.

Salma Hayek (52) je stále krásna a zvodná žena a na Instagrame má obrovské množstvo fanúšikov, ktorí ju obdivujú. A to sa nechváli iba zábermi s dokonalým líčením a super stylingom, práve naopak! Nemá problém ukázať svoju pravú tvár bez úprav aj bez štipky mejkapu!

Naposledy zverejnila túto fotografiu prirodzenej tváre a zároveň dala ženám tip, ako vyzerať na fotkách pekne a mlado.

https://www.instagram.com/p/B1b6jzzJV6t/

Správne svetlo je základ

„Milujem hru so svetlom. Ak sa to naučíte robiť správne, môžete aj vďaka tomu vyzerať stále mlado, záhadne, sexi aj sladko. Ale dajte si pozor, pretože môžete dosiahnuť aj opačný efekt a potom budete vyzerať staro a škaredo,“ napísala k fotografii krásna herečka.

Správne nasvietené fotografie dokážu síce veľa, ale Salma rozhodne vyzerá skvelo aj bez správneho svetla. Za jej krásnu tvár a zvodné krivky môže pravidelné športovanie, joga, výživná a zdravá strava, pokiaľ možno úplne bez cukru, a tiež dôkladná starostlivosť o pleť. Dbá na perfektné odlíčenie a kvalitnú kozmetiku, botoxu a plastike vraj zatiaľ úspešne odoláva.

https://www.instagram.com/p/Bynq2DspMcO/

Krásna aj bez veľkosti XS

Salma o sebe sama hovorí, že nikdy nemala dokonalé miery modelky, a to je možno aj dôvod, prečo vyzerá stále tak dobre a sexi.

Herečka sa vie vždy tak perfektne obliecť, že nejaké tie nedostatky dokonalo zakryje a zvýrazní svoje prednosti.

„Nechcem mať veľkosť nula a som rada, že ju nemám. Niekedy si želám, aby som bola chudšia, pretože by som si ľahšie našla správne šaty. Nemám perfektné telo, ale keď si to ľudia myslia, asi to znamená, že som dobrá herečka," podotkla vtipne v jednom z rozhovorov.

Takto vyzerať v 52 rokoch by sme chceli asi všetky!

https://www.instagram.com/p/ByqOPiEJ_yy/

https://www.instagram.com/p/ByswGN5pS_H/

https://www.instagram.com/p/BwpSQsJlGIy/

https://www.instagram.com/p/BuCNpwVFKmQ/

Súvisiace články

Najčítanejšie