Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zabodovala outfitom, jeden detail sa nedal prehliadnuť: Všimli ste si to na Kate aj vy?
Zdielať na

Zabodovala outfitom, jeden detail sa nedal prehliadnuť: Všimli ste si to na Kate aj vy?

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge má po troch deťoch ešte štíhlejšiu postavu, ako predtým. Špeciálne jednu vec jej môžu závidieť aj mladé modelky.

Kate Middleton (37) je už trojnásobnou mamou, no tehotenstvá na jej postave nenechali žiadne stopy.

Najmladší princ Louis iba nedávno oslávil jeden rok a jeho mama je snáď ešte štíhlejšia, ako predtým.

Keď pred pár dňami asistovala pri otvorení unikátneho záhradného projektu, zaujala svojim ležérnym outfitom z prírodných materiálov. Keďže išlo o neformálnu udalosť, navyše vonku, Kate k trendy širokým nohaviciam zvolila obľúbené biele tenisky.

Kate si blúzku zapravila do nohavíc a tak nechala vyniknúť svoj extra štíhly pás, ktorý má priam modelkovskú mieru – 60 centimetrov!

Profimedia

Kate má síce štíhlosť v génoch, pretože rovnakú postavu má aj jej matka Carole, ale nepriberá aj vďaka zdravej životospráve a pravidelnému pohybu, bez ktorého si život nevie predstaviť. Pravidelne cvičí jogu a pilates, je vášnivou lyžiarkou a miluje aj prirodzený pohyb s deťmi v prírode. 

Profimedia

Takto vyzerá jej jedálniček

Vojvodkyňa z Cambridge nie je zástankyňou diét, ale pred svadbou a po pôrodoch stavila na krátky čas na Dukanovu diétu, na ktorú nedajú dopustiť mnohé celebrity. Je založená na vysokom obsahu bielkovín a nízkom obsahu sacharidov, vrátane chudých bielkovín, celozrnného chleba, zeleniny a ovocia.

Inak jej strava nie je veľmi odlišná od tej bežnej, akú má väčšina z nás, dodržiava však niekoľko pravidiel:

  1. Nikdy nevynecháva raňajky – aká má menej času, dá si cereálie a jablčnú šťavu, inokedy si dopraje aj vajíčka, údeného lososa a nikdy nevynechá šálku bezkofeínovej kávy.
  2. Dáva si pozor na veľkosť porcií, radšej je menej a častejšie.
  3. Nedá dopustiť na pravidelnú očistu organizmu pomocou krátkeho detoxu, kedy konzumuje len ovocie, zeleninu a vodu, nikdy ho však nedrží dlhšie ako 2 dni.
  4. Kate to rozhodne nepreháňa s alkoholom, tvrdý nepije vôbec, ale príležitostne si dopraje pohár bieleho vína, výnimočne aj červené.
  5. Snaží sa jesť zdravé a kvalitné jedlá, miluje goji, polievku gazpacho a bylinkový šalát tabbouleh. Obľúbenou prírodnou koreninou je pre ňu karí korenie a tiež čili, ktoré perfektne funguje na spaľovanie tuku.
  6. Minimálne 1-krát do týždňa konzumuje ryby. Najčastejšie si dá lososa alebo tresku. Občas si pochutí aj na ustriciach alebo mušliach.

    Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie