Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dnes vyzerajú úplne inak! Manželia začali spolu chudnúť, ľudia ich nespoznávajú
Zdielať na

Dnes vyzerajú úplne inak! Manželia začali spolu chudnúť, ľudia ich nespoznávajú

Zdroj: Profimedia

Obaja bojovali roky s nadváhou, ale nakoniec sa im podarilo zhodiť kilá navyše. Teraz sú nielen štíhlejší, ale oveľa viac si užívajú život a jeden druhého.

Nicky (45) a Mark (47) sa snažili schudnúť niekoľkokrát, každý z nich vyskúšal rôzne diéty, ale kilá sa im vždy vracali ako bumerang. Nakoniec však našli spôsob, ako schudnúť zdravo a natrvalo.

Večný boj s jojo efektom

Po narodení prvej dcéry Poppy (teraz 12-ročnej) sa Nicky podarilo zhodiť vyše 30 kíl, ale veľmi nezdravým spôsobom. Vynechávala jedlá a často hladovala. O pár mesiacov sa dostavil jojo efekt, a mamička nabrala ešte viac, ako mala predtým.

Keď sa jej narodila druhá dcéra, opäť sa jej začali kilá hromadiť. Keď jej potom zomrela mama na rakovinu pažeráka, definitívne sa rozhodla, že musí radikálne zmeniť svoju životosprávu.

Profimedia

„Nechcela som, aby naše dcéry dopadli rovnako ako my, chcela som byť pre ne dobrým príkladom,“ dodala Nicky, pre ktorú sa práve deti stali tou najlepšou motiváciou.

Toto konečne zafungovalo

Keď Nicky začala s chudnutím a zmenou jedálnička a zhodila prvé kilá, rozhodol sa k nej pridať aj jej manžel. Predtým sa o chudnutie pokúšali každý zvlášť, ale zistili, že keď sa snažia spolu, efekt bol oveľa lepší a výsledky rýchlejšie.

„Keď sme sa na to dali, fungovalo to ako čarovná palička. Každý týždeň to bolo ľahšie až sa pohyb a zdravá strava stali prirodzenou súčasťou nášho života,“ dodáva Nicky, ktorá chodieva s manželom dokonca behať maratóny.  

Profimedia

Manželia schudli dokopy takmer 64 kilogramov a pokračujú ďalej. Držíme im palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie