Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Z bacuľky je dnes sexi kosť: Ako sa Denise podarilo rýchlo schudnúť 20 kíl?
Zdielať na

Z bacuľky je dnes sexi kosť: Ako sa Denise podarilo rýchlo schudnúť 20 kíl?

Zdroj: Facebook

Matka dvoch malých detí sa jedného dňa zaťala a povedala si, že za každú cenu musí schudnúť. Začala cvičiť, zdravšie jesť a dnes by ste ju nespoznali! Z kedysi ubolenej a smutnej mladej ženy je dnes vysmiata tmavovláska so sexi telom. Ako sa to Slovenke Denise podarilo?

Deti potrebujú sebavedomú a spokojnú mamu. Ak je šťastná ona, sú zdravé a spokojné aj jej ratolesti. To by si mala uvedomiť každá z nás a nájsť si popri starostlivosti o rodinu či prácu aj dostatok času na samú seba.

Skvelým príkladom je aj Denisa Svitková, mamička dvoch detí, ktorá sa nielen skvelo cíti, ale aj božsky vyzerá. 

Takto vyzerala pred cvičením

cvicte.sk/denisa svitkova

​​Po narodení vytúženej prvej dcérky jej na váhe blikalo číslo 90. „Cítila som sa hrozne. Mala som veľmi veľké prsia a boľavú chrbticu. Vďaka tomu som nemohla vôbec spávať a cítila som sa neskutočne unavená. Trápilo ma to, ale nevedela som ako začať,“ spomína na neľahké obdobie Denisa. Po niekoľkých neúspešných pokusoch začať cvičiť, zistila, že je opäť tehotná. Ani druhé tehotenstvo ju neprinútilo začať zdravšie jesť, pretože po celý deň sa krútila okolo malej dcérky. Jednoducho celý deň poriadne nejedla a večer doháňala zameškané. Najjednoduchšou voľbou bolo pečivo a sladkosti. „Bolo to odo mňa neskutočne sebecké, pretože som čakala druhé dieťa, ktoré potrebovalo zdravú stravu. Neskôr som si to uvedomila a denne do seba pchala smoothie s veľkým obsahom vitamínov. Žiaľ, okrem toho po každom zdravom jedle nasledoval keksík, niekedy dokonca dva. Každé jedlo som zajedla sladkosťou,“ spomína sympatická mamička.

cvicte.sk/denisa svitkova

Po druhom pôrode jej túžba schudnúť zosilnela. Avšak pri dvoch deťoch to jednoduché nebolo. Zlom nastal asi štyri mesiace po pôrode, keď sa s manželom dohodli, že bude viac času tráviť s deťmi a ona sa prvýkrát vyberie do fitcentra. Prvý mesiac sa Denisa venovala každodenne kardio cvičeniu na bežeckom páse. Potom sa rozhodla pre individuálne tréningy a dala si zostaviť jedálny lístok. V tom období zároveň skvalitnila pitný režim a začala jesť 5-krát denne zdravú stravu. Kilá išli dolu jedna radosť – týždenne sa zbavila 2,5 – 3 kíl, čo je naozaj motivujúce. „Zamilovala som si to, pretože ma všetko prestávalo bolieť a cítila som sa neskutočne skvelo. Bonus bola skvelá priateľka, trénerka a pochvala od okolia. Začala som cvičiť aj mimo fitka a to tak, že som každý deň doma skúšala nové cviky z webu a opakovala som si cviky z fitka. Od marca do leta som mala 20 kíl dole, takisto veľkú silu, odhodlanie a to najdôležitejšie, teda sebavedomie,“ priznáva Denisa.

Mnoho žien s cvičením či zdravým stravovaním začne, no má problém vytrvať. Ako to bolo u Denisy? „Myslím si, že najhoršie je začať. Mojou motiváciou bol manžel, ale aj to, ako sa telo menilo, čo si všímalo aj okolie. Nemala som odvahu prestať a vlastne ani chuť znovu zlenivieť. Cvičenie sa stalo mojou veľkou záľubou. Zistila som, že dovtedy som sa iba vyhovárala,“ priznáva sebakriticky milovníčka cvičenia. 

Ako vyzerá Denisin jedálny lístok a tréningový plán? Konzumuje 5 jedál denne, ktoré si spočiatku vážila. Mnohé pokrmy môžu jesť aj deti, takže v tom nie je žiadny problém. V prípade, že dané jedlo nie je vhodné pre jej ratolesti, bez problémov sebe navarí zvlášť. Sladkostí a pečiva sa na niekoľko mesiacov vzdala úplne. Aktuálne si dopraje pečivo iba na raňajky. Čo sa týka cvičenia, ešte stále si občas zatrénuje s trénerkou, ale keďže už dokonale ovláda techniku cvikov a stále skúša nové, nemá problém zacvičiť si aj doma s deťmi.

Ak túžite po krásnom tele, vyskúšajte mesačný video program pre štíhle a pevné telo SUPER BODYV tomto video programe nájdete 28 plnohodnotných video tréningov pre domáce cvičenie a viac než 12 hodín cvičenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie