Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vianočný stromček cez internet? Keď uvidíte, čo jej prišlo, rozmyslíte si to!
Zdielať na

Vianočný stromček cez internet? Keď uvidíte, čo jej prišlo, rozmyslíte si to!

Zdroj: Profimedia

Online nákupy sú v dnešnej dobe stále populárnejšie, aj keď to často nedopadne podľa predstáv zákazníkov. A neplatí to iba o oblečení! Pozrite sa, ako dopadol nákup vianočného stromčeka.

Angličanka Jenny Mills sa rozhodla objednať umelý vianočný stromček cez internet. Hoci vedela, že trochu riskuje, až takúto katastrofu rozhodne nečakala!

Toto nie je žart!

Jenny sa rozhodla, že stromček kúpi, pretože na obrázku sa jej veľmi páčil. Dostatočne vysoký, poriadne hustý a navyše, ponúkali ho za veľmi priaznivú cenu, v prepočte stál iba 18 eur.

Takto stromček vyzeral v ponuke internetového obchodu.

Profimedia

​​Je pravda, že za takú nízku cenu by ťažko mohla zohnať taký krásny stromček, ako na obrázku, ale nemala dôvod pochybovať. Keď však očakávanú zásielku otvorila, nemohla uveriť vlastným očiam.

Keď to čudo s manželom poskladali, nevedeli, či sa majú smiať, alebo plakať. No veď uznajte!

Profimedia

​Jenny nakoniec zobrala nešťastný nákup s humorom, a rozmýšľala, čo s ním spraví. Baliť ho opäť do škatule a posielať späť sa jej nechcelo, tak ju napadlo, že by ho mohla podarovať nejakým chudobným ľuďom. Dcéra, ktorá je sociálnou pracovníčkou, ju však od tohto plánu odhovorila. Vraj by táto metla urazila aj bezdomovcov!

Profimedia

​Máte podobnú skúsenosť s nakupovaním vecí cez internet aj vy? Napíšte nám!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie