Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľký horoskop na december: Čo na vás čaká v poslednom mesiaci roka?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Čo na vás čaká v poslednom mesiaci roka?

Zdroj: Profimedia

December vám okrem Vianoc chystá aj veľa nových situácií a príležitostí. Čo všetko si pre vás pripravili hviezdy?

Aká bude vaša sviatočná nálada? Kto hravo zvládne predvianočný zhon a kto naopak prepadne stresu? Prečítajte si horoskop pre vaše znamenie na december.

Baran

Milí Barani, ako bude prebiehať posledný mesiac tohto roku? Vesmír vám pripravuje ohňostroj plný vzrušenia, zábavy a milých prekvapení. Barmanmi, ktorí tento lahodný kokteil miešajú, sú hrejivé Slnko, energetický Merkúr a štedrý Jupiter. Je teda jasné, že si každý dúšok užijete naplno. Jediná horká chuť sa objavuje v oblasti kariéry, kde vás okolo 10. decembra brzdí Saturn v myšlienkovom rozlete.

Býk

Býkov čaká mesiac, ktorý zosilňuje ich citlivosť na podnety, ktoré by si za normálnych okolností nevšimli. Svoju vinu nesie Venuša, ktorá od 2. decembra prejavuje nespokojnosť v medziľudských vzťahoch. Do 12. navyše prikladá pod kotol aj náladový Merkúr. Priznajte si, že ide väčšinou o vašu vzťahovačnosť a nie je dôvod robiť z komára somára. Skutočná opatrnosť je oproti tomu potrebná vo financiách.

Blíženci

Milí Blíženci, ak chcete prežiť záver roka v priateľskej klíme, musíte si trochu lámať hlavu. Mars vás nabáda ku zbrklému rozhodovaniu, takže môžete urobiť viac škody ako úžitku. Od tela si držte najmä psychicky nestabilné osoby a tých, ktorí vám neprajú nič dobré. Slnko bude prvé dve dekády upíjať z vašej vitality, našťastie máte svoju vnútornú iskru, ktorá vás nenechá padnúť na kolená. Nevzdávajte sa ľahko.

Rak

Milí Raci, vy vzlietnite k výšinám, ešte než sa rok 2018 stane minulosťou. V decembri vám vesmír zošle obrovskú porciu pozitívnej energie a schopnosť doviesť veci k zdarnému cieľu. Mars v konjunkcii s Neptúnom sú ako neriadená strela, vďaka ktorej nebudete sedieť so založenými rukami v kúte. Navyše si užívate ochranné krídla láskyplnej Venuše, ktorá povoľuje napätie v láske a vzťahoch.

Lev

Vianoce, Vianoce prichádzajú, spievajte Levi! Indiánsky horoskop na december veští jeden krajší darček za druhým. Sú plné nádeje a splnených snov vo všetkých životných sférach. Stačí pritom veľmi málo - uvedomiť si, čo je pre vás prioritou. Vyšlite k vesmíru svoje želanie a tešte sa na skoré splnenie. Slnko v harmonickom spojení s Jupiterom vám dodáva vitalitu a dravosť, aby ste prišli do zdarného cieľa.

Panna

Milé Panny, väčšina planét stojí v opozícii a neuľahčuje vám dianie v pracovnom ani súkromnom živote. Prejaví sa to najmä na mentálnom napätí a nervozite, kedy by ste najradšej so všetkým sekli. Všetko ale nie je stratené. Venuša sa vám ponáhľa na pomoc a zahojí vaše rany.

Váhy

Milé Váhy, na konci roka prežívate myšlienkový reštart. Kráľ prosperity Jupiter vám tentoraz prináša iné bohatstvo, a totiž mentálne. Naviac mu zdarne pomáhajú Slnko s Merkúrom, ktoré od 13. decembra zosilňujú komunikačné schopnosti. Ste schopní čítať medzi riadkami a chápať veci, nad ktorými vám ešte pred pár dňami zostával rozum stáť. Pozornosť však venujete aj dianiu na domácej pôde, kde sa chystá niekoľko skúšok.

Škorpión

Milí Škorpióni, nemusíte čakať na dvadsiateho štvrtého decembra, aby ste si rozbalili darček. Hneď od prvého zbierate lahodné plody, ktoré vám servíruje kňažka lásky, Venuša. Niet divu, že si posvieti v prvom rade na lásku. Spolu s Marsom vytvára úrodnú pôdu pre manželstvo, aj doteraz nezadaným sa bude dariť. Vášeň nemá konca! Rovnako výhodná atmosféra sa naskytne aj vo finančnej sfére a pri nadväzovaní nových kontaktov.

Strelec

December je symbolom pohybu a mentálnej aktivity. Strelcom to neuveriteľné páli, sú inšpiráciou pre svoje okolie a v zamestnaní aj na domácom poli platia za prirodzenú autoritu. Hlavne medzi 12. a 21. decembrom v komunikácii platí, čo slovo, to perla. Ak očakávate nejaké dôležité obchodné aktivity, snažte sa vyhnúť prílišnému sebapresadzovaniu. Schopnosť kompromisu vám uľahčí zdanlivo neriešiteľné konflikty.

Kozorožec

Kozorožci môžu čakať mesiac, kedy ich intelekt prudko narastá a navyše sa otvára tretie oko. Indiánsky totem vám ponúka cestu k poznaniu seba samého aj záležitosťou medzi nebom a zemou. Lákajú vás ezoterické náuky a môžete byť konfrontovaní so životom mimo tento svet! Afrodité robí skvelú službu v láske. Oplývate osobným kúzlom, vďaka ktorému prekvitá dlhoročné partnerstvo a ponúka sa aj nová láska pre nezadaných.

Vodnár

Ešte ako rok 2018 odpláva do minulosti, Vodnári sa rozhodnú zapracovať na svojom súčasnom živote. Láka vás rozširovanie obzorov a vylepšovanie medziľudských vzťahov. Hľadáte vlastnú filozofiu a cestu k ľuďom, s ktorými ste si v uplynulých týždňoch príliš  nerozumeli. Expandujúci Jupiter vám napomáha vo vzdelávaní a záležitostiach súvisiacich so zahraničím. Prínosné pre vás bude aj stretávanie sa s novými ľuďmi.

Ryby

Milé Ryby, dianie na decembrovom poli je premenlivé. Najprospešnejším hráčom je Mars, ktorý vás nabíja pozitívnou energiou. Investujte ju do lásky, kde sa vášnivé noci odrazia na chode domácnosti. V partnerstve zažívate dokonalé prepojenie mysle i tela, až vám to pripadá nadpozemské. Venuša v trigone s Merkúrom sľubuje bohatú fantáziu. Nemyslite len na sex, ale využite ju aj pre plánovanie voľnočasových aktivít.

Súvisiace články

Najčítanejšie