Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dračica alebo mníška? Tvar ženských nôh prezradí, aká ste v posteli
Zdielať na

Dračica alebo mníška? Tvar ženských nôh prezradí, aká ste v posteli

Zdroj: pixabay

Krásne dlhé a rovné, objemnejšie alebo krivé – každá žena má iný tvar nôh. Vedeli ste, že práve ony prezradia, aká ste milenka?

Nielen tvar chodidla, ale celých nôh dokáže o ich majiteľke veľa povedať. Dokonca aj takú intímnu vec, akou je správanie sa v posteli. Dámy, postavte sa pred zrkadlo a porovnajte si vaše nohy s našimi z obrázka! Sedí ich charakteristika aj na vás?

betterme.tips

​Nohy A

Nohy sa dotýkajú a oddelia sa až v polovici lýtok. Tieto ženy sú veľmi jemné a mužov priťahujú práve svojou ženskosťou a nehou. Obyčajne sú veľmi plaché a chcú, aby muž za nich prevzal iniciatívu, a to nielen v spálni. A práve ich pasivita môže byť zabijakom vzťahu, keďže mužov veľmi rýchlo unudia. Dámy, treba byť trochu akčnejšie a všetko bude v poriadku.

Nohy B

Nohy sa dotýkajú len v jednom bode a to v členkoch. Milujete dobrodružstvo a rady experimentujete! Vôbec nemáte strach z toho, aby ste zobrali iniciatívu do vlastných rúk a zariadili si život tak, aby vyhovoval najmä vám. Prehnaná samostatnosť však môže mužov odstrašiť. Ak sa začnete viac kontrolovať a nechať pár rozhodnutí aj na partnera, vyhrali ste.

pixabay

​Nohy C

Dámy s nôžkami, ktoré sa dotýkajú iba stehnami sú veľmi romantické a nežné. Ak im však dáte voľnú ruku, zmenia sa na divoké beštie, s ktorými si tak ľahko neporadíte.

Nohy D

Toto je najčastejší typ nôh – stehná sa vám vo vrchnej časti môžu aj nemusia dotýkať, rovnako aj v kolenách a členkoch. Tieto ženy sa v posteli správajú veľmi prirodzene. Hoci nepatria medzi veľké experimentátorky, ak si partner chce vyskúšať niečo nové, rady sa pridajú. Muži ich milujú najmä preto, lebo im dávajú pocit istoty a potrebnú dávku sebavedomia.

pixabay

Súvisiace články

Najčítanejšie