Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Extravagantný muž má šialenú úchylku: Neuveríte, kým ho neuvidíte od pása nadol
Zdielať na

Extravagantný muž má šialenú úchylku: Neuveríte, kým ho neuvidíte od pása nadol

Zdroj: Profimedia

Už ako malý chlapec ich obdivoval a v dospelosti sa stal jedným (jednou) z nich. Videli ste už muža s podobnou „diagnózou?“

Douglas Borges (24) z brazílskeho Rio de Janeira bol fascinovaný morskými pannami už ako malý chlapec. Obdivoval ich krásu, nebojácnosť a úžasnú silu.

Morský panic!?

"Naozaj verím, že morské panny a panici existujú. Sú to mytologické bytosti, ktoré sú symbolom krásy, dokonalosti a slobody. Už od deviatich rokov som si vyrábal chvost z diek alebo uterákov," spomína Douglas na svoje detstvo. Od roku 2016 si vyrába profesionálne chvosty sám. Priznáva však, že kvôli svojej nezvyčajnej záľube sa mu ľudia posmievajú a nazývajú ho nechutným gayom, píše Daily Mail.

Profimedia

Brazílčan tvrdí, že morskou pannou alebo morským panicom sa môže stať každý bez rozdielu pohlavia, rasy alebo sexuálnej orientácie. Jedinou podmienkou je, že dotyčný musí mať poriadny chvost, ktorý je jednoducho základ!

Profimedia

Douglas tiež uverejňuje obrázky a videá o ochrane životného prostredia a žiada ľudí, aby udržiavali vodu a pláže čisté a aby neodhadzovali odpadky.

Profimedia

Jeho najväčším snom je navštíviť Disney World na Floride. Určite si na túto príležitosť chystá aj špeciálnu plutvu, necháme sa prekvapiť...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie