Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najstaršia živá Barbie hľadá svojho Kena: Takto by mal vyzerať!
Zdielať na

Najstaršia živá Barbie hľadá svojho Kena: Takto by mal vyzerať!

Zdroj: Profimedia

Zoznámte sa s ďalšou ženou, ktorá je posadnutá bábikami Barbie a robí všetko preto, aby vyzerala ako jedna z nich. Ku šťastiu jej vraj chýba iba rovnako “dokonalý” muž.

Rachel Evans (47) z Londýna minula doteraz na plastické operácie a rôzne zákroky už viac ako 20-tisíc libier a ešte vraj ani náhodou neskončila.

Barbie do konca života

Britka sa kvôli mnohým operáciám zmenila na nepoznanie. Má upravené kontúre tváre, nos, prsia, pravidelne si necháva vpichávať botox a dokonca si nechala upraviť aj kútiky úst, aby sa stále usmievala, rovnako, ako jej vzor. 

Rachel pred zákrokmi a dnes...

Profimedia

Rachel tvrdí, že na svojom dokonalom vzhľade bude pracovať až do konca života. “Nikdy sa nezmierim s vráskami a nechám si vpichávať botox pokojne aj v osemdesiatke,” vyhlásila.

 https://www.instagram.com/p/BgpC9C7gwQg/?taken-by=rachel_evans_bikini

Hľadá sa dokonalý Ken

Najstaršia britská Barbie tvrdí, že ku šťastiu jej chýba už len vysnívaný Ken. V jej živote bolo vraj niekoľko mužov, ale žiaden z nich nebol ten pravý. A ako by mal vyzerať muž jej života?

Nemal by byť starší ako 35 rokov, mal by mať pozitívny vzťah k plastickým zákrokom tak, ako ona, nemal by sa zmieriť s vráskami, mal by mať vypracované telo a samozrejme by mal byť inteligentný.

Je možné že takého ešte stále nenašla?

https://www.instagram.com/p/Bg00KFrg2ts/?taken-by=rachel_evans_bikini

https://www.instagram.com/p/BgI0q6EFTre/?taken-by=rachel_evans_bikini

https://www.instagram.com/p/BgGO2iWlkwu/?taken-by=rachel_evans_bikini

Súvisiace články

Najčítanejšie