Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
27 rokov bola rozvedená, potom sa opäť zamilovala: Keď sa s manželom objavia na ulici, všetkým padne sánka!
Zdielať na

27 rokov bola rozvedená, potom sa opäť zamilovala: Keď sa s manželom objavia na ulici, všetkým padne sánka!

Zdroj: Facebook

Dôchodkyňa Iris už nepočítala s tým, že by sa po osemdesiatke mohla zamilovať. Stalo sa! Z jej vyvoleného bola v šoku nielen rodina, ale celé mestečko, v ktorom žije.

Iris má totiž 82 rokov a už pár mesiacov je šťastne vydatá. Svoju lásku stretla pred dvoma rokmi na facebooku. Keď ho predstavila svojim dvom synom, tí takmer odpadli. Toto od svojej mamy nečakali!

Peter Nagy konečne ukázal svoju najväčšiu lásku! Páči sa vám?

​Iris sa totiž zamilovala do Mohameda, ktorý je od nej o 46 rokov mladší! Egypťan žil desať rokov v manželstve, ktoré bolo dopredu dohodnuté, no nebol v ňom šťastný. Aj preto sa so svojou vtedajšou manželkou rozišiel a osud to zariadil tak, aby stretol Iris. “Zaujala ma jeho inteligencia a keď mi poslal svoje fotky...bol nádherný. Keď som sa však dozvedela, aký je mladý, nikdy som si nemyslela, že by z toho mohlo niečo byť. Zamilovala som sa do neho a on sa priznal, že ma tiež miluje,” prezradila pre britský The Sun Iris. Dvojica sa pred rokom zosobášila a plnila titulky novín opisom svojho pikantérie sexuálneho života. Ich šťastie však netrvalo dlho a Mohamed sa musel vrátiť do Egypta, keďže nemal víza. 

Manželia boli takmer jeden rok bez seba, kým úrady overili, či nejde o vopred dohodnuté manželstvo za peniaze. Zdá sa, že to sa nepotvrdilo a manželia sú po dlhých mesiacoch odlúčenia spolu v Anglicku a užívajú si spoločnosť jeden druhého. Dokonca aj napätý vzťah so synmi sa Iris podarilo urovnať a vyzerá to tak, že šťastnému životu im už nič nestojí v ceste. 

Súvisiace články

Najčítanejšie