Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zaľúbená dvojica kašle na kritiku ľudí: Zaskočí vás, aké rozhodnutie spravili!
Zdielať na

Zaľúbená dvojica kašle na kritiku ľudí: Zaskočí vás, aké rozhodnutie spravili!

Zdroj: Profimedia

Viete si predstaviť, že by vám dcéra prišla predstaviť svojho nastávajúceho, ktorý je od nej o viac ako pol storočie starší?

Alexis Tadlock (24) sa spoznala s Charlesom (79) keď žil v šťastnom manželstve. Ani jeden z nich vtedy netušil, čo ich čaká o krátky čas.

Z priateľstva sa zrodila láska

Alexis sa priatelila s oboma manželmi, no keď Charlesova manželka po ťažkej chorobe zomrela, snažila sa Charlesovi pomôcť prekonať smútok. Stretávali sa stále častejšie a ich priateľstvo postupne prerástlo v lásku.

Hovorí sa, že láske nerozkážeš a že pre ľudí, ktorí sa milujú, neexistujú žiadne prekážky. Hoci od začiatku vedeli, že ich delí až 55 rokov, cítili to obaja rovnako. Napriek kritike a posmeškom ľudí sa ľúbili natoľko, že sa rozhodli svoju lásku spečatiť manželstvom.​

Profimedia

Túžia iba po jedinom

Netradičnej dvojici nestačilo, že sa zosobášili, najnovšie šokovali tým, že pracujú na dieťatku. Ľudia sú z mladej ženy zhrození a považujú jej rozhodnutie za nezodpovednosť, keďže je jasné, že ich prípadné deti si svojho otca pravdepodobne dlho neužijú.

Alexis si dobre uvedomuje, že ich dlhá spoločná budúcnosť asi nečaká a práve preto chce, aby s ňou manžel vďaka ich spoločnému dieťaťu zostal do konca života.

Mnohí vyjadrili pochybnosti, či vôbec muž v jeho veku dokáže splodiť dieťa, no jeho mladá manželka tvrdí, že z jeho strany je všetko úplne v poriadku a je to práve ona, ktorá musí riešiť problémy s otehotnením.

Čo si o takomto veľkom vekovom rozdiele partnerov myslíte vy? Môže to naozaj fungovať?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie