Skoro jasno
15°
Bratislava
Slovenka s najväčšími prsiami priznala, koľko ženy skutočne zarábajú na OnlyFans: Naozaj iba toľko?
Zdielať na

Slovenka s najväčšími prsiami priznala, koľko ženy skutočne zarábajú na OnlyFans: Naozaj iba toľko?

Zdroj: facebook/MoricovaNikoleta

Sexi Nikoleta sa môže popýšiť najväčšími prsiami na Slovenku, ktoré si ešte plánuje zväčšiť. Bruneta si zarába práve sexi fotkami a videami, ktoré predáva na platforme OnlyFans a priznala, koľko tu ženy naozaj zarábajú.

Hoci sama o sebe tvrdí, že nie je rada stredobodom pozornosti, keď niekam príde, okamžite si ju všetci všimnú. Nikoleta totiž miluje vzhľad Bimbo Doll, ktorému sa snaží aj priblížiť. A darí sa jej to naozaj super.

Aké módne kúsky sa hodia ženám, ktoré majú veľké prsia? Poradia vám stylisti z Nákupných maniačok!

Za sebou má už niekoľko plastických operácií a pár ich ešte čaká, aby docielila svoj vysnívaný ideál krásy. Sú to práve jej kypré ženské krivky, ktoré muži milujú. Nikoleta si zarába tým, že na platforme OnlyFans predáva šteklivé fotky a videá. Nimi sa v súčasnosti snaží uživiť mnoho žien a veľa z nich tvrdí, že je to hotová zlatá baňa. Je to však naozaj tak? "Nebudem tu rozprávať také hlúposti ako väčšina báb, že zarábajú milióny na OF (Onlyfans). Prosím vás, neverte im ani slovo. Ja zarábam teraz cca 8000 eur mesačne, ale nevenujem sa tomu, nerobím nové videá momentálne, pretože sa venujem škole. Odpisujem tam každému, môžete tam so mnou četovať o čomkoľvek alebo posielam hlasovky, voláme si..." priznala kráska. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie