Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najsilnejšie vzťahy podľa horoskopu: Týmto znameniam to bude klapať najlepšie
Zdielať na

Najsilnejšie vzťahy podľa horoskopu: Týmto znameniam to bude klapať najlepšie

Zdroj: Profimedia

Ktoré znamenia majú spoločne veľkú šancu vytvoriť dokonale harmonický vzťah na celý život? Zistite, ktoré dvojice to majú podľa hviezd vyhraté.

Zaujímate sa, v akom znamení je narodený váš ctiteľ a budúci partner? Niektoré spojenia sú priam osudové a iné zase poriadne vášnivé.

Baran a Váhy

Ak ste Baran, láka vás nebezpečenstvo a dobrodružstvo, ste energickí a statoční. Ľudia, ktorí sa narodili pod týmto znamením, majú sebavedomie, a páčia sa im výzvy a dobrodružstvo. Sú plní energie a nadšenia. Preto potrebujú partnera, ktorý do toho pôjde s nimi. Ideálnym partnerom je ambiciózna osoba, ktorá sa nebojí riskovať. Spolu sú obe znamenia ozajstnými vládcami spoločenského života.

Profimedia

Býk a Panna

Schopnosť milovať, je to, čo Panny hľadajú u Býkov. Ich vzťah je stabilný, obe zemné znamenia sú pokojné a pokoj a bezpečie aj vo vzťahu hľadajú. Panny hľadajú stabilného partnera, Býci sa radi starajú. Možno investujú do vzťahu viac, než Panny, ale nevadí im to.

Blíženci a Strelec

Blíženci sú impulzívne a emocionálne, ich dve stránky osobnosti sa rýchlo striedajú. Na jednej strane môže byť táto osoba spoločenská, komunikatívna a pripravená pre zábavu, na druhej strane môže byť vážna, premýšľajúca, nepokojná a nerozhodná. Ideálny partner pre Blížencov by mal zábavný, šikovný a zaujímavý. Je tiež žiadúce, aby bol dosť odlišný, inak sa Blíženci môžu nudiť. Ideálnym partnerom je skrátka Strelec.

unsplash.com

Býk a Rak

Býci sú výkonní a spoľahliví. Ľudia, ktorí sa narodili pod týmto znamením, vždy najlepšie vedia, ako žať plody svojej práce. Milujú všetko, čo je dobré a krásne. Sú veľmi trpezliví, praktickí a zodpovední ľudia. Budú nasledovať vodcu, ktorému verne dôverujú. Býk bude svojim partnerom verný až do konca svojich dní, ale musí to byť niekto, kto za to stojí a dôveru oplatí. To je tá pravá úloha pre Raka.

Lev a Baran

Lev je veľkorysý, milý, verný a milujúci. Je tvorivý, má rád dobrodružstvo, luxus a pohodlie. Ľudia s týmto znamením môžu dosiahnuť všetko, po čom túžia, či už je to rodina, priatelia alebo práca. Lev je ohnivé znamenie, nositelia tohto znamenia život milujú, aj keď ťažko znášajú jeho nevľúdnu tvár. Baran je druhý oheň a ich vzťah je búrlivý, nie však nudný.

unsplash.com

Váhy a Blíženci

Medzi Váhami a Blížencami to nie je vždy jednoduché, ale vzťah má veľký potenciál. Ak Váha dáva Blížencom nezávislosť a priestor pre rast vo vzťahu, Blíženci budú ich navždy! Táto kombinácia má veľmi silné emocionálne prepojenie, rovnako ako dôveru. Hravosť Váh bude Blíženca baviť.

Panna a Škorpión

Skromnosť a inteligencia sú pre toto znamenie charakteristické. Panny sú spravidla dobrí rodičia aj skvelí profesionáli. Majú veľkú analytickú kapacitu a sú spoľahliví. Preferujú zdravý životný štýl, poriadok, pokoj. Krehkosť a láska, ktorú Panny vyžarujú, potrebujú energiu, z ktorej by čerpali a k ​​tomu sa Škorpión skvele hodí.

unsplash.com

Škorpión a Ryby

Škorpión je citový, odhodlaný, silný a vášnivý. Je to znamenie, ktoré má veľkú príťažlivosť. Sú to veľkí vodcovia, ktorí sa vždy orientujú v situácii. Hoci sa zdá, že príťažlivosť tohto páru je založená na láske, drží ich pri sebe skôr sex a emócie.

Strelec a Vodnár

Strelec sa vyznačuje optimizmom, skromnosťou a humorom. Sú to najväčší dobrodruhovia a cestovatelia zverokruhu. Ich myseľ je otvorená a ich filozofická vízia ich motivuje k tomu, že túžia po hľadaní zmyslu života. Ideálny partner pre nich je osoba s uvoľneným a otvoreným prístupom k životu. Vodnár je dokonalým parťákom Strelca.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie