Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď svojho frajera prvýkrát ukázala doma, zavolali na neho políciu: TOTO je nočná mora všetkých rodičov
Zdielať na

Keď svojho frajera prvýkrát ukázala doma, zavolali na neho políciu: TOTO je nočná mora všetkých rodičov

Zdroj: facebook/Francis Akpan

Ak máte doma dospelú dcéru, premýšľali ste už na tým, aký partner by bol pre ňu najvhodnejší? Pretože rodičia Audrey zažili šok, keď jej lásku prvýkrát uvideli.

Audrey má len 19 rokov a už je z nej dva mesiace vydatá pani. Hoci je s manželom veľmi šťastná, jej rodičia sa len veľmi ťažko zmierovali s tým, koho si pre spoločný život vybrala. Prečo?

Mala Jasmina Alagič pred moderovaním Česko Slovensko má talent trému? Jej odpoveď vás prekvapí!

​Jej Kevin má totiž 61 rokov a o rok pôjde do dôchodku. Medzi dvojicou je priepastných 42 rokov! Im to však neprekáža a užívajú si jeden druhého. Mladá vojačka spoznala Kevina prostredníctvom online zoznamovacieho webu. Najprv si len písali, no kamarátstvo veľmi rýchlo prerástlo do veľkej lásky. Kým Kevin bol dlhých 19 rokov ženatý a má aj dve dospelé deti, Audrey nikdy takto starého priateľa nemala. Práve pre veľký vekový rozdiel partnera pred vlastnými rodičmi tajila a predstavila im ho až minulý rok. "Moja rodina sa k nemu pri prvom stretnutí správala veľmi nepriateľsky... Dokonca sme odišli a keď sme sa vrátili, pred rodičovským domom nás čakala polícia. Bolo to strašidelné..." opísala pred britský The Sun Audrey. Rodičia na ňu údajne tri dni kričali, aby si uvedomila, že pre ňu nie je ten pravý a robí chybu. Oni však neustúpili, takže časom sa aj vojačkini rodičia zmierili s výberom partnera. Dvojica už plánuje spoločnú budúcnosť aj potomka... 

Viete, na čo zbalila Sisa Sklovska svojho Juraja? Neuhádnete!

Súvisiace články

Najčítanejšie