Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Keď uvideli nevestinu tvár, takmer odpadli: Táto vráskavá babička má byť mladomanželka?
Zdielať na

Keď uvideli nevestinu tvár, takmer odpadli: Táto vráskavá babička má byť mladomanželka?

Zdroj: Instagram/leolove_3

Táto dvojica sa za svoju lásku rozhodne nehanbí a na verejnosti sa k sebe správa ako bláznivo zamilovaní tínedžeri. A to aj napriek tomu, že je medzi nimi vekový rozdiel rovných 37 rokov!

Cheryl má 61, doma sedem detí a nemyslela si, že sa ešte raz v živote šialene zamiluje. Stalo sa. Jej vyvoleným je Quaran, ktorý má len 24 rokov! Hoci ich láske nikto nedával šancu, pred pár dňami všetkým dokázali, že to spolu myslia naozaj vážne. 

Viete, ktorá celebritná dvojica si svoj sobáš zopakovala už trikrát? Pozrite sa!

Quaran sa so Cheryl prvýkrát stretol, keď mal len 15 rokov, no vtedy medzi nimi povestná iskra ešte nepreskočila. Opäť na seba narazili až pred rokom, kedy ju mladík zbadal za pokladňou v jednom obchode. Začali sa spolu rozprávať, spoznávať a zamilovali sa. Hoci je medzi nimi priepastný 37 ročný vekový rozdiel, im dvom to vôbec neprekáža. Svoju lásku a náklonnosť si prejavujú na verejnosti a svojich fanúšikov si našli aj na sociálnych sieťach. Práve tu ukazujú svoj každodenný život. Zvykli si aj na negatívne komentáre, ktorých dostávali veľmi veľa. Ani to však ich vzťah nenaštrbilo, práve naopak!

@ttvleolove_3backkup

She said YESSS❤️❤️??? @queencheryl6060 ##WelcomeBack ##verifyoliver6060 ##ChiliDogYumPlz ##unbanoliver6060 ##LiveFlowSweatDuet ##proposal ##shesaidyes

♬ Dusk Till Dawn - Madilyn Bailey
@ttvleolove_3backkup

Baby you lite my ? @therealoliver6060 ##HotwireHotelGoals ##TakisTransformation ##couple ##kiss ##unbanoliver6060 ##oliver6060

♬ Beggin' - Måneskin

Je to len pár dní, čo sa z nich stali manželia! Cheryl a Quaran sa zosobášili v americkom Tennessee a svoj sobáš vysielali naživo na tiktoku! "Po svadbe sme sa išli najesť a potom na hotel, kde sme sa dve hodiny milovali," prezradil bez hanby ženích pre britský TheSun. Ako je možné, že im to tak dokonale funguje napriek takému veľkému vekovému rozdielu? "Základom je komunikácia o všetkom. Navyše máme veľmi silné emocionálne a mentálne prepojenie, ktoré sme predtým s nikým iným necítili," dodala dvojica.  

@ttvleolove_3backkup

Just married the most beautiful woman in the world @oliver6060 ##CinderellaMovie ArmaniMyWay ##married

♬ original sound - Myahh?
@ttvleolove_3backkup

❤️@queencheryl6060 ##MakingTheCut ##GetYourJeansOn ##SummerMashup ##unbanoliver6060 ##verifyoliver6060

♬ baby slowed - ??????

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa I_AM_QURAN (@leolove_3)

Súvisiace články

Najčítanejšie