Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Máte obavu, že vás chce iba do postele? Tieto prejavy ho prezradia hneď!
Zdielať na

Máte obavu, že vás chce iba do postele? Tieto prejavy ho prezradia hneď!

Zdroj: Profimedia

Ako spoznáte, že váš nový objav nemá záujem o zmysluplný vzťah, ale chce vás iba využiť? Podľa týchto signálov ho odhalíte!

Najskôr lietali iskry a vyzeralo to krásne, ale akonáhle ste sa spolu vyspali, zrazu to také ružové nebolo a po pár týždňoch jednoducho zmizol z vášho života? Aby sa vám to nestalo aj nabudúce, lepšie si všímajte jeho správanie. Toto ho prezradí.

Nenechajte si ujsť skvelú talkshow Čau Lujza každú stredu o 21:35 na JOJke!

Všíma si najmä váš vzhľad

Aj keď je príjemné, keď muž ocení aj váš vzhľad, určite chcete, aby vás chcel a zbožňoval aj pre vaše vnútorné kvality. Muži, ktorí sa úprimne zaujímajú o vzťah s vami, vás budú chváliť za vaše vlastnosti, ako sú inteligencia, zmysel pre humor či nadhľad. Muži, ktorí myslia len na sex s vami, vám povedia, ako skvele vyzerajú vaše vlasy alebo aký pekný máte zadok v tých šatách či ako úžasne sa usmievate. Ak bude nabudúce komentovať váš vzhľad, poproste ho, aby vám tiež povedal, čo iného sa mu na vás páči. Keď nedokáže odpovedať, je to jasné - chce len sex.

Konverzácia vždy skončí pri sexe

Telefonuje s vami a bez ohľadu na tému, ktorú s ním začnete preberať, si vždy nájde spôsob, ako do hovoru nenápadne vsunúť sex? Rozprávate o svojej úspešnej prezentácii v práci a on na to povie, že z vás pravdepodobne nemohol nadriadený spustiť oči, pretože ste taká sexi v tom nohavicovom kostýme?  Dajte mu najavo, že to, čo vás naozaj nažhaví, nie sú konverzácie o sexe.

Profimedia

E-maily aj sms-ky sú koketné a sexuálne

Hráči, ktorí lovia ženy do postele, používajú e-maily aj esemesky ako príležitosť k premene diskusie v sexuálnu konverzáciu. Práve ste dorazili domov a on vám napíše: "Čo máš práve teraz na sebe?" Nakupujete zeleninu, a on vám napíše: "Nebolo by prima pomilovať sa medzi jahodami?" Nehovoríme, že aj medzi partnermi, ktorí spolu žijú a milujú sa, neexistujú šteklivé esemesky, ale nie sú jediné. Muži, ktorí sa o vás úprimne zaujímajú, sa musia pýtať aj na to, aký ste mali deň, čo máte v pláne a podobne. Ak sú jeho správy pretkané sexuálnymi narážkami, nereagujte na obsah a namiesto toho mu napíšte niečo o tom, čo ste v ten deň zažili.

Rande prebiehajú zvyčajne u vás doma

Alebo u neho. Muži, ktorí sa o vás zaujímajú hlbšie, s vami chcú chodiť von, robiť s vami veci verejne, ísť na výstavu, do galérie alebo vás zoberú do novej reštaurácie.  Muži, ktorí sa zaujímajú len o sex, nechcú investovať čas ani peniaze do rozvoja vzťahu. Hľadajú pohodlie a najjednoduchší spôsob, ako uspokojiť svoje potreby.

Profimedia

Jeho jedinou zábavou je sledovať televíziu

Muži, ktorí majú záujem o rozvoj vzťahu, s vami chcú zdieľať rôzne aktivity a chodiť na kultúrne podujatia. Chcú vás lepšie spoznať, aby sa uistili, že ste pre nich skutočne tá pravá. Muž, ktorý s vami chce len spať, si uvedomuje, že sa začne s vami čoskoro nudiť, takže maximálne vám navrhne, aby ste sa spoločne pozerali na film alebo si pustili hudbu. To vytvára navonok falošnú ilúziu, že robíte spolu viac ako len sex.

Je naštvaný, keď ho odmietnete

Keď vás muž miluje a teší ho vaša spoločnosť, je s vami rád aj vtedy, keď spolu nebudete spať. Nebude sa hnevať, keď mu poviete, že ste uťahaná a bolo toho dnes na vás priveľa. Teší sa z vašej prítomnosti, bozkov a dotykov, aj bez sexuálneho podtextu. Muž, ktorý chce len sex, vás k nemu bude nútiť aj vtedy, keď poviete, že musíte čoskoro vstávať, pretože letíte na služobnú cestu, a bude trvať aspoň na "rýchlovke."

Nezostáva s vami do rána

Je jasné, že noví milenci s vami nemusia hneď tráviť spoločne celú noc. Ale muž, ktorý s vami chce nadviazať intímny a vážny vzťah, chce vedieť, ako vyzeráte ráno, akú kávu alebo čaj pijete, aké pyžamo nosíte a aké to je, keď sa vedľa seba prebudíte. Muž, ktorý s vami chce len sex, bude mať tisíc výhovoriek, prečo s vami nemôže stráviť noc (alebo prečo vy nemôžete zostať u neho). Ak sa chronicky vyhovára, že s vami nezostane do rána, prijmite to ako fakt a radšej si nájdite niekoho iného.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie