Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zoznámili sa počas lockdownu, osud im pripravil ďalšie prekvapenie: TO je neuveriteľné!
Zdielať na

Zoznámili sa počas lockdownu, osud im pripravil ďalšie prekvapenie: TO je neuveriteľné!

Zdroj: Profimedia

Pandémia koronavírusu zmenila životy ľudí po celom svete, mnohí sa boja o svoje zdravie, o svojich blízkych, či o zamestnanie. Nájdu sa však aj výnimky, ktorým táto doba priniesla šťastie a lásku.

Megan Smyth (31) a Clayton Whittaker (41) z Veľkej Británie sa zoznámili cez internetovú zoznamku ešte na začiatku prvej vlny koronavírusu. Paradoxne, práve toto náročné obdobie spôsobilo, že ich vzťah sa posúval veľmi rýchlo.

Medzi dvojicou preskočila iskra už na diaľku a inak tomu nebolo ani pri prvom stretnutí. Práve v tomto období však začali platiť prísne protipandemické opatrenia a vláda vyzývala ľudí, aby zbytočne nevychádzali von a trávili čas hlavne doma. Práve preto sa párik rozhodol, že budú bývať spolu, hoci sa poznali sotva mesiac, píše denník The Sun.

Zaľúbenci si svoju lásku užívali a o pár mesiacov prišlo veľké prekvapenie, keď zistili, že budú rodičmi. Akoby to bolo stále málo, lekár im oznámil, že to budú identické trojičky!

Šanca, že toto stane prirodzene, je približne 1:200 miliónom!

Profimedia

“Čítala som, že máte väčšiu šancu stať sa americkým prezidentom, ako toto. Stále tomu nemôžem uveriť!” povedala Megan, ktorá o prvého manžela prišla v roku 2013 a odvtedy mala iba pár krátkych a nevydarených vzťahov.

Clayton, ktorý pracuje ako bagrista a Megan, ktorú zamestnáva Národná zdravotná služba, boli najskôr správou o trojčatách poriadne šokovaní, ale teraz sú nesmierne šťastní a nevedia sa svojich pokladov dočkať, rovnako ako ich rodina a priatelia, ktorí sú im oporou.

Budúcim rodičom držíme palce, hlavne nech sú všetci zdraví!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie