Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Spálňa podľa feng-šuej: Prekvapí vás, ako málo stačí, aby sa zlepšil váš intímny život
Zdielať na

Spálňa podľa feng-šuej: Prekvapí vás, ako málo stačí, aby sa zlepšil váš intímny život

Zdroj: Profimedia

Pár drobných zmien vám zabezpečí lepší spánok a do partnerského života pribudne opäť vášeň a romantika. Vyskúšajte to hneď!

Túžite po tom, aby sa vo vašom intímnom živote zlepšil aj sex a pribudlo v ňom viac romantiky? Inšpirujte sa radami kouča a majstra feng-šuej Jiřího Černáka. Budete milo prekvapení, aké zmeny nastanú.

​1. Na mieste záleží

Spálňa by mala byť chrámom pre partnerov, takže aby vám to v nej dobre klapalo, je vhodné, aby bola umiestnená skôr smerom k severu, severovýchodu, severozápadu alebo západu. Určite by mala byť čo najďalej od rušivých častí bytu a nemala by byť v tesnej blízkosti kúpeľne. 

2. Červená farba je oheň

Aj keď červená farba môže pôsobiť rušivo na spánok, pokiaľ ide o erotiku, je to naopak. Stačí použiť napríklad červené dekoračné vankúšiky alebo doplnky. Spálňu zariaďte zmyselne, malo by v nej byť veľa vankúšikov a jemných látok, príjemných vôní a tiež intímne osvetlenie. Okrem červenej farby funguje podobne aj oranžová či ružová farba. Všetko však s mierou a citom, ak to preženiete, vášeň sa premení na agresiu a hádky.  

Profimedia

3. Kvety a sviečky

Zmyselnú energiu povzbudíte tiež čerstvými kvetinami alebo sviečkami, len ich potom nezabudnite zhasnúť. Vhodné sú aj erotické sošky alebo obrazy. Rozhodne dodržiavajte v spálni prvok symetrie, ktorým podporíte harmóniu vo vašom vzťahu.

4. Kamienky do postele

Kameň je symbol stálosti a trvalosti. Dejte si tiež kamienky do rohov vašej postele, posilníte tak dôveryhodnosť a pocit bezpečia v milostnom vzťahu.

Profimedia

5. Poriadok a minimum vecí  

Odstráňte zo spálne všetky prekážky a veci, ktoré sú pri vchode. Je to preto, aby mohla čchi (životná energia) ľahko prúdiť dovnútra. Tým tiež pozvete lásku, aby bez prekážok vstúpila do vášho života.

6. Pozor na kvety

Ak je váš milostný život v poriadku, prezradia to o vás rastliny. Najmä to, či sú zdravé a nevädnú. Vyvarovať by ste sa mali kvetín so špicatými listami, tiež kaktusov - tie by rozhodne nemali byť nikde v spálni pri posteli. To isté platí o umelých a sušených kvetoch, ktoré nemajú žiadnu energiu. Odporúča sa, aby ste mali v spálni dve rovnaké rastliny, ktoré tvoria pár a symbolizujú skutočné partnerstvo.

Profimedia

7. Čisté okná

Čchi k vám prichádza oknami. Nedá sa nič robiť, ale ak túžite po oživení vášho romantického vzťahu, udržujte okná v spálni čisté, aby k vám mohlo vstúpiť čo najviac energie a lásky.

8. Keramické a červené kvetináče

Červená farba naznačuje vášeň. Červený obal teda môže oživiť váš milostný život. Keramika je element zeme a ako taký povzbudzuje stabilitu a bezpečie vo vzťahu.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie