Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zbalil ju mladý zajačik, podstúpila niekoľko zákrokov: Odpadnete, ako dnes babička vyzerá
Zdielať na

Zbalil ju mladý zajačik, podstúpila niekoľko zákrokov: Odpadnete, ako dnes babička vyzerá

Zdroj: Profimedia

Šesťdesiatdvaročná vdova bola už zmierená s tým, že zostarne sama, no ani vo sne ju nenapadlo, že sa ešte bude vydávať a to za muža, ktorý by mohol byť jej vnukom.

Vietnamka Hoa Cuong Thu Sao (62) bola vdovou už osem rokov a nového partnera si nehľadala. Stalo sa však to, že jeden muž sa zahľadel do nej. Krásny romantický príbeh mal ale jeden háčik, tento muž bol od nej mladší o 36 rokov! Myslíte si, že sa to muselo skončiť skôr, ako sa niečo začalo? Ani náhodou!

Radikálna premena kvôli mladému mužovi

26-ročný Trieu Hoa Cuong pravidelne chodieval do jej kaviarne, kde mu padla do oka a neustále jej dvoril a snažil sa ju dostať na rande. Staršia dáma ho najskôr úplne odmietala a tvrdila, že ho považuje skôr za kamaráta či rodinného priateľa.

Trvalo dlho, kým staršia Vietnamka pochopila, že mladík sa do nej skutočne zamiloval, prestala sa brániť a city mu opätovala, nakoniec sa dokonca vzali.

Profimedia

Manželia sú spolu už tri roky a takmer denne sa stretávajú s negatívnymi reakciami okolia, ktoré už jednoducho ignorujú. Vietnamská žena robí všetko preto, aby sa mladému manželovi páčila a aby nebol ich vekový rozdiel až tak vidieť.

Doteraz absolvovala niekoľko plastických operácií a omladzovacích zákrokov, po ktorých je z nej úplne iná žena. Mladý muž jej priniesol nový vietor do života a dokonca jej pomáha aj v práci, okrem kaviarne totiž vlastnia aj salón krásy, kde sa omladená dáma teraz zdržiava čoraz častejšie aj ako klientka.

Nuž, keď sa naozaj ľúbia, tak nech je im spolu dobre!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie