Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aj vy túžite po dokonalých perách? Najprv si pozrite video Slovenky, ktoré naháňa hrôzu
Zdielať na

Aj vy túžite po dokonalých perách? Najprv si pozrite video Slovenky, ktoré naháňa hrôzu

Zdroj: Instagram/grwrady

Mäsité pery takmer cez polovicu tváre sú dnes naozaj zvláštnym beauty trendom, ktorému neodolá mnoho mladých žien. Radka nie je výnimkou.

Vlogerke Radke, pôvodom z Galanty, sa podarilo to, o čom mnohé slovenské vizážistky len snívajú - uspieť aj v zahraničí.

​Pyšnou vlastníčkou veľkých pier je aj Simona Butinová

Dnes sa na Instagrame môže pochváliť takmer miliónom sledovateľov a jej beauty tutoriály ženy milujú. Krásna Slovenka vyniká však aj v tom, že sa bez okolkov ukáže svojim fanúšikom bez mejkapu. Dokonca sa v minulosti neváhala priznať, že aj ona patrí k tým ženám, ktoré trápi akné. Rovnako priznala, že si k plnším perám dopomohla injekciami. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

PERFECT LIPS? ?? Maybe to some, but all of this is behind it ? You guys ask me about my lips a lot and I always want to be transparent with you - it’s no secret that it’s no one else but @flawlesscosmetic, I trust my lips with? This was the third time they ever done them for me and I’m loving the results ? In case you’re wondering I always get no more than 1 ml, just because my lips are naturally quite plumped ? If you are considering this procedure, please do a proper research and find THE BEST people to do it ? also feel free to ask any questions ✨#gifted ________ #lips #lipfillers #fulllips #makeuptutorialsx0x #hairmakeupdiary #allmodernmakeup #aesthetic #flawless #cosmetics #makeupartist #makeupjunkie #london

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Pred pár dňami na Instagrame zverejnila video, v ktorom bez okolkov ukázala, ako také "nafukovanie" pier naozaj vyzerá. A nie je to príjemný pohľad, keď vám do pier pichajú ihlou, hoci ich máte znecitlivené. Niektorí fanúšikovia jej vyčítajú, že hoci propaguje, aby sa ženy mali rady také, aké sú, sama to nerobí. Iní zase oceňujú jej úprimnosť, že sa ku všetkému prizná. Čo si myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My wedding make-up artist @makeupbysuchterova served us another look ✨? Eva is one of the most hard working people I know and there is just something captivating about the way she creates her art, something that makes my jaw drop every time! ❤️ One can’t describe it, one’s got to feel it ✨❤️ There’s a special surprise we’re gonna be creating for you guys soon, so go give her a follow to stay tuned ?? __________ Some of the products she used: . ❤️ BROWS @benefitcosmeticsuk Ka Brow Pomade . ❤️ FACE @esteelauder Double Wear Foundation @hourglasscosmetics Loose Powder @colourpopcosmetics Super Shock Blush in ‘Holiday’ . ❤️ LIPS @jeffreestar Unicorn Blood ________ #makeup #makeupartist #motd #makeupjunkie #eyebrows #hudabeauty #hourglass #colourpop #benefit #allmodernmakeup #selfie #slave2beauty #flawlessdolls #makeuptutorialsx0x #mua #weddingmakeup #glam #wakeupandmakeup #instamakeupla

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Súvisiace články

Najčítanejšie