Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kedysi sexi kráska je dnes na nespoznanie: Zničili ju plastiky aj slávny expartner
Zdielať na

Kedysi sexi kráska je dnes na nespoznanie: Zničili ju plastiky aj slávny expartner

Zdroj: Profimedia

Jedna z najsexi bond girl sa za posledné roky neuveriteľne zmenila. Pohľad na jej tvár dnes vzbudzuje viac ľútosť, ako obdiv.

Ešte pred pár rokmi bola herečka a bývalá modelka Denise Richards (48) snom nejedného muža. Dnes sa mamička troch dcér na seba takmer nepodobá, plastiky jej úplne zmenili črty tváre a jej povestný sexepíl je definitívne fuč.

Poznačil ju život s búrlivákom

Denise začala svoju kariéru v modelingu už ako 16-ročná, neskôr začala navštevovať kurzy herectva a jej sláva stúpala nahor veľmi rýchlo. Okrem bondovky si zahrala v mnohých populárnych seriáloch ako napríklad Melore Place či Ženatý so záväzkami.

Denise patrila právom medzi najkrajšie ženy sveta...

Profimedia

Jej život, krása a kariéra sa začali rúcať krátko po tom, ako sa zamilovala a neskôr aj vydala za vždy problémového Charlieho Sheena. Po jeho boku sa dostala do prostredia nikdy nekončiacich večierkov, alkoholu a drog, z ktorého sa nedalo dostať inak, ako rozvodom. Sheen jej robil však zo života peklo aj dávno po rozvode.

Po rozvode s Charlie Sheenom bola extrémne vychudnutá a povrávalo sa, že trpí anorexiou...

Profimedia

Denise si našla nového partnera, za ktorého sa aj vydala a postupne sa snažila dať sa dokopy a opäť získať pracovné príležitosti. Hoci zjavne robila všetko, čo sa dalo, svoju iskru, zdá sa, nadobro stratila. Početné plastické operácie a neľahký život ju úplne zmenili. Dnes vyzerá takto!

Profimedia

​Denise si zahrala Bondove dievča po boku Pierca Brosnana vo filme Jeden svet nestačí, vy si už túto sobotu môžete pozrieť Bondovku Spectre s Danielom Craigom v hlavnej úlohe.

Nenechajte si to ujsť v sobotu o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie