Skoro jasno
19°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Ako si doma ostrihať ofinu? Kardashiankin kaderník ukázal trik
Zdielať na

Ako si doma ostrihať ofinu? Kardashiankin kaderník ukázal trik

Zdroj: instagram/qualiskuafor

Láka vás ofina, no bojíte sa ostrihať si ju doma, aby ste si nezničili účes? Hviezdny kaderník Chris Appleton vám ukáže, ako to za 5 minút zvládnete aj sama. Výsledok je fantastický!

Kým niektoré ženy často a rady experimentujú so svojou korunou krásy, iné celé roky nosia rovnaký účes. Ak sa vám však zažiadalo malej, no efektnej zmeny, stavte na ofinu! Aká je momentálne trendy?

Aké účesy sú aktuálne trendy? Letia práve tieto!

​Aktuálne najpopulárnejšou je práve ofina pripomínajúca záclonu. Takáto ofina rámuje vašu tvár, takže vám ju opticky zúži. Navyše jej dĺžka je super v tom, že sa s ňou dajú na hlave vytvoriť rôzne účesy. Je to práve vhodne ostrihaná ofina, ktorá dokáže so ženskou tvárou hotové divy. Opticky vám tvár predĺži, zúži, zakryje vrásky na čele a môže vás aj omladiť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bektaş Eser® (@bektaseserr)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Qualis Kuaför (@qualiskuafor)

Ako na to?

1. Zoberte si kúsok vlasov nad čelom v tvare trojuholníka, pričom konce pomysleného trojuholníka by mali končiť nad obočí. Suché vlasy prečešte hrebeňom. 

2. Rozdeľte na polovicu, pričom jednu pravú polku preložte na ľavú stranu, konce postupne ostrihajte na požadovanú dĺžku. Rovnako to urobte aj s ľavou polovicou, pričom tú najprv preložte na pravú stranu a následne ostrihajte. 

3. Nastriekajte ochranným prípravkom proti teplotu, vyfúkajte a vytvarujte. 

@chrisappletonhair

How to cut your curtain bangs in under 5 minutes- this is a game changer guys ✂️

♬ Forever - Labrinth

Súvisiace články

Najčítanejšie