Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úprimná Katy Perry TO ukázala celému svetu: Na túto bielizeň nedá po pôrode dopustiť
Zdielať na

Úprimná Katy Perry TO ukázala celému svetu: Na túto bielizeň nedá po pôrode dopustiť

Zdroj: Profimedia

Slávna speváčka je mimoriadne obľúbená nielen kvôli svojmu hlasu, ale mnohí jej fandia aj pre jej svojský zmysel pre humor a neprikrášlené zábery, ktoré pravidelne zverejňuje.

Speváčka Katy Perry (36) a herec Orlando Bloom (43) sa koncom augusta stali pyšnými rodičmi dcérky Daisy Dove Bloom. Mamička prekvapila fanúšikov, keď ukázala, ako vyzerá jej postava v spodnej bielizni iba 5 dní po pôrode. I keď sa jej už podarilo zhodiť niekoľko kíl, opäť úprimne a názorne ukázala, čo jej pomáha k tomu, aby vyzerala štíhlejšie.

Bez tejto bielizne ani na krok!

Hoci je Katy mamičkou iba pár mesiacov, stihla už zasadnúť do poroty veľkej speváckej súťaže American Idol. Okrem iného to pre ňu znamenalo aj to, že svoje obľúbené pohodlné domáce oblečenie musela vymeniť za lodičky a sexi outfity.

Speváčka rozhodne nepatrí medzi celebrity, ktoré by držali šialené diéty a už krátko po pôrode by sa pochválili vyšportovaným bruškom. Katy si opäť šplhla nielen u mamičiek, ale zabodovala u všetkých žien s nejakým tým kilečkom navyše, keď ukázala, čo nosí pod šatami.

Na vrchu noblesná róba a pod ňou? No predsa parádna sťahovacia bielizeň! Zvodne síce nevyzerá, ale ten pocit, keď vám aspoň na chvíľu spľasne brucho je na nezaplatenie. Vyskúšajte to tiež!

@katyperry

##whatmakesawoman ##foryou ?

♬ Whatever Lola Wants - Abbe Lane & Tito Puente And His Orchestra
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katy Perry Fashion (@hausvonkatyx)

Súvisiace články

Najčítanejšie