Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mamičku obviňujú z týrania dcéry, dôvod vás šokuje! Veď na Slovensku sa TO robí bežne!
Zdielať na

Mamičku obviňujú z týrania dcéry, dôvod vás šokuje! Veď na Slovensku sa TO robí bežne!

Zdroj: Facebook/Levi Jade Connell

Sympatická mladá mamička sa pochválila na sociálnej sieti milou fotografiou jej dcérky, no netušila, čo tým spôsobí. Myslíte si, že si za toto zaslúžila takú ostrú kritiku?

Levi Connell (24) sa na Facebooku pochválila, že nechala svojej dcérke Willow nastreliť prvé náušničky, no po chvíli to pravdepodobne oľutovala. Namiesto pochvaly sa totiž dočkala obrovskej kritiky, ľudia ju nazvali nechutnou a niektorí ju dokonca označili za tyranku!

​Zaslúžila si za toto kritiku?

Dôvodom, pre ktorý sa do nej ľudia pustili, bol vek jej dcérky. Ako uviedla, nevedela sa dočkať, kedy dcérke nechá prepichnúť ušká a nakoniec to urobila, keď mala Willow 8 týždňov, píše denník Mirror. V skutočnosti to chcela urobiť ešte skôr, ale proti bol aj jej partner a dokonca jej mama, ktorá však priznala, že jej nechala uši prepichnúť, keď mala iba 10 dní!

Ľudia sa do nej škaredo pustili, vraj je na nastreľovanie náušníc ešte primalá a zbytočne ju takto vytrápila. Mladá mamička si stojí za svojim a myslí si, že dnešné moderné metódy sú absolútne bezpečné a rozhodne tým nespôsobila dcérke žiadnu bolesť ani traumu.

Levi je z prehnanej kritiky ľudí sklamaná, no vôbec neľutuje, že dala dcérke nastreliť náušničky už v dvoch mesiacoch. Jediné, čo asi ľutuje, je to, že sa tým pochválila na sociálnej sieti…

Aký je váš názor na nastreľovanie náušničiek malým deťom? Napíšte nám, ako a kedy ste to pri svojich dcérkach riešili vy!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1238403629865838&set=a.123234888049390&type=3

Súvisiace články

Najčítanejšie