Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Perly by mala vlastniť každá žena: Sú symbolom krásy, elegancie a ženskosti!
Zdielať na

Perly by mala vlastniť každá žena: Sú symbolom krásy, elegancie a ženskosti!

Zdroj: Niki Bankovich

Perly boli obľúbeným šperkom Coco Chanel, ktorá inšpirovala ostatné ženy a tento doplnok si jednoducho zamilovali. Stylistka Katarína Bajusová vám ukáže svoju predstavu o tom, ako ich kombinovať.

Vďaka progresu v módnych trendoch dnes už perly nemusíme nosiť len s čiernymi koktejlkami, ako to bolo zaužívané kedysi. Dnes sa môžeme s týmto unikátnym šperkom „vyhrať“ a kombinovať ho napríklad s denimom alebo tričkom či šatami s potlačou. A s čím ich najradšej nosí stylistka Katarína Bajusová? Pozrite sa!

Perly sú jedinečným doplnkom

Tento unikátny šperk sa mi automaticky spája s Coco Chanel a jej jedinečným ultra ženským štýlom. Ako raz sama povedala: „Žena potrebuje závoj perál.“ A mala pravdu.

Niki Bankovich

Perly už dávno nie sú vyslovene príležitostným či večerným doplnkom, veľmi jednoducho ich skombinujete takmer k akémukoľvek outfitu na bežný deň. Okrem toho, pri nosení tohto jedinečného doplnku je úplne jedno, či máte osemnásť alebo päťdesiat rokov.

Niki Bankovich

Ja som volila viacradové perly, resp. viac vrstiev perál, pre výraznejší efekt. Priznám sa, že perly obľubujem všeobecne, no najčastejšie siahnem po klasike v podobe bielej či béžovej perlete, inokedy zas po kombinácii so striebrom či zlatom. K perlovému náhrdelníku nepochybne patria malé perlové náušnice, ktoré jemne doplnili zvyšok outfitu.

Niki Bankovich

S vínovou farbou overalu som sa veľmi rýchlo naladila na jesennú vlnu a celkový look oživila obľúbenou kožušinovou vestou a výrazným klobúkom, do ktorého som sa túto sezónu jednoducho zamilovala.

Niki Bankovich

Dlhé semišové čižmy kombinujem takmer ku všetkému, sú veľmi praktické, opticky predĺžia postavu a sú jednoducho stále trendy. Clutch kabelka do ruky, rafinované vlny, výrazný rúž na pery a už len odvážne vykročiť do nového, verím, že neupršaného jesenného dňa.

Niki Bankovich

Ešte stále nemáte tento nadčasový módny doplnok, ktorý píše legendy? Perly v podobe náhrdelníku, náramku, či náušníc nesmú chýbať v šperkovnici žiadnej nákupnej maniačky a modernej ženy. Nepochybne sa stanú symbolom vašej krásy, elegancie a tej pravej ženskosti.  

MUAH: Rea Polakovič

Viac inšpirácie nájdete na facebookovej stránke Katarina Bajusova - Fashion Stylist.

Súvisiace články

Najčítanejšie