Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Objednala si populárne šaty zo Zary, TAKTO v nich vyzerá: Naozaj sedia každej postave?
Zdielať na

Objednala si populárne šaty zo Zary, TAKTO v nich vyzerá: Naozaj sedia každej postave?

Zdroj: TikTok/Camille Gonzalez

Na TikToku sa tešia veľkej obľube a vo svojom šatníku ich už má takmer každá milovníčka módy. Ich hlavnou výhodou je vraj to, že vykúzlia dokonalé krivky štíhlym aj bacuľkám, no je to naozaj tak?

Ženy sa do týchto šiat zo Zary úplne zbláznili a dôvod je najmä ten, že vyzerajú skvelo na každom type postavy a majú priaznivú cenu. Prvý ošiaľ spôsobila ružová verzia týchto jednoduchých saténových šiat, ktoré boli niekoľko mesiacov beznádejne vypredané vo všetkých veľkostiach. Rovnako populárnymi sa teraz stali aj v bielej verzii.

Plus size milovníčka módy Camille Gonzalez z Bruselu pravidelne zdieľa svoje módne úlovky na TikToku, aby svojím fanúšikom priniesla rôzne inšpirácie na outfity. Nedávno si kúpila niekoľko vecí zo Zary, medzi nimi aj populárne saténové šaty, píše The Sun.

"Musela som si ich vyskúšať, aby som bacuľatým dievčatám s väčším poprsím ukázala, či sa im oplatí ich kúpiť,“ napísala vo svojom príspevku a následne si šaty vo svojej konfekčnej veľkosti aj obliekla.

@camillegonzalezg had to try this top to show my midsize and big bust girls if it’s worth buying?? #zaradress #zarahaul #whitedress #viraldress #midsizetiktok #size14 #biggerbusted ♬ original sound - Camille???

 

Camille sa v šatách cítila veľmi príjemne napriek tomu, že jej problematické partie brucha až tak nezakryli. Oveľa väčším problémom bolo to, že jej boli šaty príliš malé na prsiach, ktoré si musela dokonca zakrývať rukami. Toto bol jediný dôvod, pre ktorý sa nakoniec rozhodla šaty vrátiť.

@camillegonzalezg Reply to @inini__ sad but expected? hope this helps!! #midsizetiktok #zaratryonhaul #viraldress #whitedress #curvytiktok #biggerbusted ♬ original sound - Camille???

Súvisiace články

Najčítanejšie