Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najúprimnejšia FOTKA Katy Perry: Takto vyzerá v spodnej bielizni iba 5 dní po pôrode!
Zdielať na

Najúprimnejšia FOTKA Katy Perry: Takto vyzerá v spodnej bielizni iba 5 dní po pôrode!

Zdroj: Profimedia

Na pódiu je vždy výrazná, extravagantná, vyblázniť sa dokáže aj s mejkapom a účesmi. Fanúšikov z celého sveta práve preto doslova šokovala záberom iba pár dní po pôrode.

Populárna speváčka Katy Perry (35) sa len pred pár dňami pochválila na Instagrame krásnou správou, keď sa s hercom Orlandom Bloomom (43) stali pyšnými rodičmi dcérky Daisy Dove Bloom. Teraz sa o rozruch postarala opäť, a to poriadne úprimným záberom svojej postavy po pôrode.

​Ženy jej za úprimnosť ďakujú

Odovzdávanie hudobných cien MTV sa kvôli stále sa šíriacemu koronavírusu konalo po prvýkrát v histórii online. Katy Perry by sa slávnostného večera pravdepodobne aj tak nezúčastnila, keďže bola krátko po pôrode, ale tento veľký deň využila na to, aby svojsky pozdravila svojich verných fanúšikov.

Katy si tentokrát neobliekla žiadny šialený kostým, ani jej tvár nebola pokrytá mejkapom ako zvyčajne. Namiesto toho si urobila pred zrkadlom asi najúprimnejšiu selfie vo svojom živote.

V popôrodných nohavičkách, podprsenke na dojčenie, unavená a strapatá bez štipky mejkapu… Takto sa ukázať celému svetu by sa hocijaká celebrita neodvážila, fanúšikovia ju za to odmenili tisíckami pozitívnych komentárov. Čo poviete na ten záber vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Frida Mom (@fridamom),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Súvisiace články

Najčítanejšie