Polojasno
20°
Bratislava
Arnold
1.10.2024
Hollywoodskeho zvodcu nespoznáte: Je z neho bledá troska!
Zdielať na

Hollywoodskeho zvodcu nespoznáte: Je z neho bledá troska!

Zdroj: Profimedia.sk

Je to vôbec on? Pýtali sa fanúšikovia, keď sa v médiách objavili jeho aktuálne fotky! Niekdajší lámač ženských sŕdc Olivier Martinez sa totiž na nich na seba absolútne nepodobá!

Francúzsky herec, ktorý sa presadil aj v Hollywoode, v minulosti randil s množstvom krásnych a najmä známych žien ako Rosie Huntington-Whiteley, Mira Sorvino, Kylie Minogue, Elsa Pataky a ďalšími. Najviac sa však preslávil manželstvom s Halle Berry. 

So svojou exmanželkou má aj 10-ročného syna, o ktorého s herečkou už niekoľko rokov zvádza neľútostný boj o opateruPo neustálych ťahaniciach, ktoré nikam nevedú, sa teraz herečka snaží získať syna výlučne do svojej starostlivosti. A to sa zrejme z veľkej časti podpísalo aj pod to, ako herec vyzerá...

Je to on?

Paparazzi ho totiž pred pár dňami nafotili v uliciach Los Angeles. Hollywoodskeho krásavca by ste v ňom dnes rozhodne nevideli! 58-ročný herec je na kosť vychudnutý, bledý ako stena a hlavu mu zdobia šedivé vlasy. Tvár má prepadnutú a celú vráskavú! Martinez si dal od herectva prestávku a na verejnosti sa objavuje len sporadicky. Aj preto jeho desivá premena bije do očí. Mnohí sa preto pýtajú, čo sa s ním stalo? 

Takto herec aktuálne vyzerá

Profimedia.sk

​V minulosti bol ženatý s Halle Berry

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie