Jasno
15°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Nicola Peltz Beckham čelí kritike kvôli svojim psom: Nepochopíte, čo im spravila!
Zdielať na

Nicola Peltz Beckham čelí kritike kvôli svojim psom: Nepochopíte, čo im spravila!

Zdroj: Profimedia

Manželka mladého Beckhama sa s kritikou a hejtermi stretáva pravidelne, no tentokrát sa jej nezastal snáď nikto. Aj vy sa pýtate, či je toto vôbec legálne?

Brooklyn Beckham svoju manželku zbožňuje natoľko, že si nechal urobiť už vyše sedemdesiat tetovaní, ktorej venoval práve jej. Ktovie, či je láskou k nej až tak zaslepený, že jej toleruje aj nepochopiteľné výstrelky, ktoré sa týkajú ich domácich miláčikov. Najnovšie video vzbudilo u ľudí poriadny rozruch, píše metro.co.uk.

Láska k zvieratám alebo posadnutosť?  

Nicola Peltz Beckham schytala poriadnu kritiku už pred pár mesiacmi, keď prišla o svojho milovaného psíka, bielu čivavu. Tá uhynula po návšteve salónu, v ktorom strihajú a upravujú psov. „Bola úplne zdravá, keď išla na strihanie, no vyšla von s hyperventiláciou a nemohla chytiť dych. Ponáhľali sme sa k veterinárovi, no po niekoľkých hodinách navždy odišla. Príliš skoro jej vzali život," povedala vtedy Nicola a následne podnikla právne kroky proti majiteľovi salónu. Najväčšiu kritiku však dostala vtedy, keď vystrojila psíkovi veľký pohreb aj s truhlou a zdieľala to na sociálnej sieti. Väčšina ľudí to označila za absolútne prehnané a nevhodné.

Prečo im to urobila? 

Nicola a Brooklyn Peltz Beckhamovci majú už nových psíkov a nedávno sa pochválili aj videom na sociálnej sieti, ktoré však mnohých zaskočilo. Štvornohých miláčikov z nejasného dôvodu ich majiteľka zafarbila.  

Bielych psíkov Nicola prefarbila naružovo, jedného v kombinácii s oranžovou, druhého s fialovou. Ľudia zostali zo zafarbených psíkov v úplnom šoku a nechápu, ako sa bohatá dedička môže označovať za milovníčku zvierat, mnohí ju obvinili z týrania zvierat. 

Nepochopiteľné, však? Viete si predstaviť, že by ste toto spravili svojmu psíkovi?  

TikTok/brooklynbeckham

@brooklynbeckham

My baby

♬ original sound - Brooklyn Beckham

Súvisiace články

Najčítanejšie