Zatiahnuté
11°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Slávna herečka je v koncoch: Za boj o syna s exmanželom minula už tisíce!
Zdielať na

Slávna herečka je v koncoch: Za boj o syna s exmanželom minula už tisíce!

Zdroj: Profimedia

Zúfalá herečka a matka robí všetko preto, aby sa s bývalým manželom rozumne dohodla na výchove spoločného syna, no zatiaľ nepomohli ani peniaze, ani výchovný terapeut.

Jedna z naznámejších amerických herečiek, Halle Berry (58) je dvojnásobnou mamou. 16-ročnú dcéru Nahlu Arielu má s bývalým partnerom, modelom Gabrielom Aubrym a 11-ročného syna Macea Roberta má s bývalým manželom, hercom Olivierom Martinezom, s ktorým sa rozviedla už v roku 2016, no doteraz sa nevedia dohodnúť na výchove ich spoločného syna, píše portál pagesix.com.

Vyhľadali rodičovského terapeuta  

V júni tohto roku sa exmanželia rozhodli vyhľadať rodičovského terapeuta, ktorý im mal pomôcť lepšie vychovávať ich syna. Súhlasili so špeciálnymi terapiami, ktoré mali absolvovať najskôr individuálne a potom spoločne a mali im pomôcť zlepšiť spoločnú starostlivosť o syna. Žiaľ, napriek enormnej snahy herečky sa k pozitívnemu výsledku nedopracovali.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Nepomohli ani tisíce 

Halle tvrdí, že doteraz dala  200-tisíc dolárov na právne poplatky, vrátane 80-tisíc dolárov, ktoré zaplatila za právne výdavky samotného Martineza. „Urobila som všetko, čo je možné, aby som spolupracovala s Olivierom, komunikovala s ním a zapojila ho do rozhodovacieho procesu týkajúceho sa nášho syna v priateľskom duchu,“ citovali ju v súdnych dokumentoch.  

Herečka obvinila exmanžela že namiesto toho, aby sa snažil na výchove syna rozumne dohodnúť, bol neústupný vo všetkých hlavných bodoch týkajúcich sa Macea. Berry tiež tvrdí, že Martinez v lete ukončil svoje terapie bez toho, aby ju o tom informoval. V dokumentoch herečka priložila aj všetky správy, v ktorých ho prosí, aby sa kvôli synovi pokúsil s ňou vychádzať. 

Po neustálych ťahaniciach, ktoré nikam nevedú sa teraz herečka snaží získať syna výlučne do svojej starostlivosti. Tvrdí, že keď sa vracal domov od otca, bol často nahnevaný a nebol pripravený do školy.  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie