Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Zrelé krásky sa ukázali v plavkách: Wau, postavy ako dvadsiatničky!
Zdielať na

Zrelé krásky sa ukázali v plavkách: Wau, postavy ako dvadsiatničky!

Zdroj: Profimedia/Instagram/paulinaporizkov

Tieto známe ženy sú skvelým príkladom toho, že ak o seba dbáte a dodržiavate zdravý životný štýl, môžete vyzerať v bikinách fantasticky bez ohľadu na vek.

Slávne hviezdy ako Sharon Stone, Salma Hayek, Demi Moore, Christine Brinkley, Pavlína Pořízková, Brooke Shields a mnohé ďalšie dokazujú, že v plavkách môžete vyzerať dobre, a hlavne sa tak cítiť, bez ohľadu to, koľko máte rokov.

Môžete mať tú najlepšiu genetickú výbavu, no v istom veku to už rozhodne nestačí. Aj známe krásky dobre vedia, že ak chcú vyzerať dobre a fit čo najdlhšie, musia pre to aj niečo robiť. Inšpirujte sa ich tipmi a zásadami aj vy, ich fotografie v plavkách sú dôkazom toho, že to naozaj funguje!  

Napríklad modelka s českými koreňmi Pavlína Pořízková si najala osobného trénera, pretože sa, ako sama povedala, so šesťdesiatkou na obzore, v postmenopauze a po obojstrannej výmene bedrového kĺbu potrebuje, vrátiť do formy. Najčastejšie cvičí pilates a tiež veľa tancuje.

70-ročná bývalá modelka Christie Brinkley povzbudila všetky ženy svojou fotografiou v plavkách. „Toto je sedemdesiatka a vážne sa nemáte čoho báť. Pretože si z nej môžete urobiť svoj obľúbený rok! Je to na vás, je to vo vašich silách. Viete, čo robiť. Cvičte, dobre jedzte, používajte ochranný faktor a nesadajte si pod nelichotivé umelé svetlo,“ odkázala modelka svojim fanúšikom a neodpustila si ešte vtipný dodatok. „Buďte zvedaví, objavujte, vydávajte sa za dobrodružstvom a nezabudnite si pribaliť zubnú protézu.“

66-ročná Sharon Stone pristupuje k svojmu telu s úctou a netrápi ho žiadnymi diétami či hladovkami. Podľa nej je najdôležitejšie nastaviť si výživnú a pestrú stravu, pri ktorej treba už zostať, píše portál eatthis.com. Vyhnete sa tak jojo efektu, či kolísaniu váhy a budete nielen dobre vyzerať, ale sa tak aj cítiť. Vyhýba sa fast foodu, nekupuje polotovary a pokrmy s rizikovým obsahom cukru, soli, aditív alebo sodíka. Tiež sa úplne vzdala alkoholu.    

Pozrite sa aj na ďalšie zrelé dámy v plavkách, ktoré sú dôkazom toho, že vek je len číslo!     

Profimedia

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Súvisiace články

Najčítanejšie