Skoro jasno
21°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Krainová TO povedala na plné ústa: Každému by pomohlo, keby sa viac venoval svojmu telu
Zdielať na

Krainová TO povedala na plné ústa: Každému by pomohlo, keby sa viac venoval svojmu telu

Zdroj: Instagram/simonakrainova

Simona Krainová si rozhodne servítku pred ústa nedáva a často si svojimi vyjadreniami pohnevá fanúšikov. Tentokrát jej však väčšina dala za pravdu. Ľuďom totiž odporučila, aby dbali menej o svoje príbytky a záhrady a viac sa venovali svojmu zdraviu.

Simona Krainová (51) je stále jednou z najúspešnejších modeliek českého šoubiznisu a aktívna je aj na sociálnych sieťach, kde má aj veľa neprajníkov. Vďaka svojmu vzhľadu a vypracovanému telu je modelka terčom závisti už od mladosti. V jednom z aktuálnych príspevkov sa teraz snažila fanúšikom vysvetliť, že pokiaľ chcú vyzerať ako ona, musia preto aj niečo urobiť. Ani ona nemá svoju fit postavu zadarmo!

„Je pozoruhodné, ako veľa času dokážu ľudia venovať napríklad upratovaniu svojho domova, s akou láskou sa dokážu starať o svoje záhradky, kvety, koľko času investujú do zveľaďovania a dekorovania miesta, kde žijú, a na druhej strane mnoho z nich vôbec nemyslí na miesto , ktoré je najdôležitejšie, a to je naša telesná schránka, naše telo,“ začala modelka a dodala, že svojmu telu by sme mali venovať aspoň hodinu denne.   

„A to nehovorím o tom, ako sa budete cítiť pri pohľade na seba do zrkadla. Myslíte si, že to nie je dôležité? Ale je, moji drahí, a to dosť. Keď totiž budete mať pozitívny alebo vľúdny vzťah k svojmu telu, budete oveľa vyrovnanejší, usmievavejší, spokojnejší aj psychicky odolnejší,“ pokračovala Simona.   

Na záver modelka poďakovala za každú minútu, ktorú môže stráviť na tejto planéte, a dodala: „Jasné, že vek nezastavím, ale ak budem mať to šťastie sa ho dožiť a zdravie mi to dovolí, chcem byť pripravená v tej najlepšej forme a vám prajem to isté,“ dokončila Krainová svoj post, ktorý sa výnimočne stretol s pozitívnou odozvou a tisíckami lajkov.  

Súhlasíte s jej slovami aj vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie