Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Dobitá hviezda Nákupných maniačok sa dočkala spravodlivosti: TOTO je trest za domáce násilie
Zdielať na

Dobitá hviezda Nákupných maniačok sa dočkala spravodlivosti: TOTO je trest za domáce násilie

Zdroj: TV JOJ

Na jar 2023 mnohých šokoval príbeh televíznej hviezdičky Rachel Karnižovej, ktorú mal surovo zbiť jej dnes už bývalý priateľ Tomy Kotty. Kráska na neho podala aj trestné oznámenie a vyzerá to tak, že sa po dlhých mesiacoch dočkala spravodlivosti.

Rachel sa objavila v relácii Bez servítky a zažiarila aj v Nákupných maniačkach. ​Počas veľkonočných sviatkov 2023 Rachel na instagrame uverejnila sériu fotografií, na ktorých je do krvi zbitá a má zdemolovaný aj byt.  

"Extrémne sa to vyhrotilo presne pred mesiacom...Ja som si dávala dole mejkap v kúpeľni a on prišiel ku mne, hodil ma do vane. Tam som si udrela hlavu, potom ma vytiahol z nej a ťahal ma za vlasy po celom byte. Kopal ma, fackal a nadával do kuriev. Ušla som z domu bez trička, v bunde a s topánkami v ruke..." opísala v tom čase hrozivý incident. Rachel o tom, čo sa stalo vypovedala aj na polícii a ošetrili ju aj v nemocnici. Hoci na neho podala trestné oznámenie, to nakoniec stiahla, keďže jej sľúbil, že sa to už nebude opakovať. Násilie sa však zopakovalo a Rachel tentoraz neustúpila a domáce násilie nahlásila na polícii. Kráska po dlhých mesiacoch už prestala dúfať, že sa veci pohnú ďalej. Až doteraz! Na instagrame zverejnila rozhodnutie súdu, ktorý Kottyho uznal vinného. "Bola to tá najhoršia vec, ktorá sa mi stala...Nasledovalo veľmi ťažké obdobie, ktoré som sa snažila potláčať a nemyslieť na to a ako sa hovorí časom prejde všetko a ono to naozaj prešlo..." priznala Rachel a dodala: "Keď som si prečítala, že je vinný, reálne som sa začala celá triasť, najlepší pocit na svete...Som obeť domáceho násilia, ale nebudem sa chovať ako obeť... Viem, že tu mám veľa takých žien, čo sa im toto stalo, ale ja som dôkaz, že spravodlivosť je. Som dôkaz toho, že žena, ktorú partner bil a znásilnil, môže žiť krásny život a nebude do konca života plakať doma..." V oficiálnom súdnom dokumente sa píše, že Kotty spáchal prečin ublíženia na zdraví, za čo sa odsudzuje k trestu odňatia slobody v trvaní 1 roka, s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu v trvaní 2 rokoch. Samotný Kotty vinu stále popiera a pre web odzadu.sk sa vyjadril, že ide len o návrh podania na súd. 

instagram/rachellkka

​Toto je rozhodnutie súdu, ktoré na instagrame zverejnila Rachel

instagram/rachellkka

Súvisiace články

Najčítanejšie