Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tieto darčeky sú pre jednotlivé znamenia zverokruhu ideálne: Trafili ste sa s tým vašim?
Zdielať na

Tieto darčeky sú pre jednotlivé znamenia zverokruhu ideálne: Trafili ste sa s tým vašim?

Zdroj: Pixabay.com

Ak ešte stále neviete, čím by ste niektorých členov rodiny potešili, možno vám poradíme! Toto by mali byť skryté priania podľa jednotlivých znamení zverokruhu.

Vybrať vhodný darček, ktorý vašich blízkych aj poteší, býva niekedy naozaj ťažké. Možno sa stačí riadiť len podľa toho, čo poteší ľudí narodených podľa jednotlivých znamení. 

Baran

Zaujme ho vraj hocičo športové alebo to, čo súvisí s jeho koníčkami. Potešiť by sa mal aj značkovému alkoholu, knižkám a elektronike. Čo sa žien týka, tie si vraj získate darčekmi z etno obchodov. Keďže majú Barani dobrodružnú povahu, zabodujete u nich aj adrenalínovými zážitkovými darčekmi. 

Býk

Milujú krásne a na prvý pohľad luxusne vyzerajúce veci. Ženy poteší šperk alebo parfum. Muža zase dobré víno, degustačná večera alebo hocijaké drahé darčeky.
Blíženci
Vyberajte podľa toho, čo majú najradšej, no jednoznačne ich poteší hocičo, čo prenáša informácie - audiokniha, elektronika alebo slúchadlá. 

Rak

Rakov údajne priťahuje ezoterika, umenie alebo veci, ktoré dýchajú históriou. Ak pri nich siahnete po knihe, šperku, obrazoch alebo starožitnostiach, určite ich potešíte. 

Lev

Väčšinou si sami kúpia to, po čom prahnú. Všeobecne sa však potešia drahým a luxusným veciam podľa koníčkov. Zabodujete u nich aj dizajnérskymi kúskami nábytku, ktoré sa hodia do ich interiéru. 

Pixabay.com

 Panna

Potešia sa čomukoľvek, čo sa týka zdravia a životného štýlu. Je úplne jedno, či pôjde o kozmetiku, doplnky stravy, rehabilitačné pomôcky alebo produkty zdravej stravy - to všetko považujú za super darčeky. 

Váhy

Páčia sa im maličkosti a také na prvý pohľad krásne veci. Šperky, kozmetika, topánky, hodinky, zážitkové darčeky, vstupenky na festival alebo koncerty - to všetko ich rozhodne poteší. 

Škorpión

Určite by ste mu nemali chystať nejaké prekvapenia alebo mu darovať zážitkový darček. Má totiž rád svoj komfort a takéto darčeky vôbec neocení. Prednosť by malo dostať športové vybavenie, hudba, elektronika alebo hocičo, čo súvisí s ich koníčkami. 

Strelec

Netradičné, dobrodružné a bizarné darčeky - presne takýmito u neho zabodujete. Úsmev na perách a spokojnosť im vyčarujete aj nejakou letenkou alebo vstupenkou na zápas. 

Pixabay.com

Kozorožec

Mali by ste mu darovať to, čo by si sám nekúpil, no tajne po tom túži. Páčia sa mu ako praktické darčeky, tak aj lety balónom a zážitkové darčeky. 

Vodnár

Vodnár je veľký pohoďák, takže ho v podstate poteší naozaj všetko. Žiadny darček mu vyslovene vadiť nebude. 

Ryby

Knihy, dobrá hudba, maličkosti z etnoshopu, šperky z polodrahokamov, pomôcky na maľovanie, vankúše do bytu - tým všetkým ich potešíte. Nájdu sa však aj Ryby, ktoré dávajú prednosť skôr praktickejším darčekom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie