Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nájdete do konca roka toho pravého? TIETO 4 znamenia čaká milostné vzplanutie a veľká láska
Zdielať na

Nájdete do konca roka toho pravého? TIETO 4 znamenia čaká milostné vzplanutie a veľká láska

Zdroj: unsplash/freestocks

Štyrom znameniam hviezdy predpovedajú, že nájdu ešte tento rok osobu, ktorá bude ich dvojplameňom. Kto sa môže radovať, že nájde skutočnú lásku?

O spriaznenej duši ste už možno počuli, ak ale stretnete svoj dvojplameň, budete mať pocit, že je to osudové stretnutie. Budete sa cítiť nádherne a bude vás to k tejto osobe priťahovať ako k magnetu. Keď ho stretnete, získate dojem, že ste si osudom predurčení a že ho poznáte odjakživa. Dvojplameň však môžete nájsť až vtedy, keď je vaša duša veľmi vyspelá a prešla si mnohými osudovými úlohami. Kto zo zverokruhu má šancu ešte tento rok nájsť svoj dvojplameň?

Vodnár   

Vodnári už sú možno nejaký čas osamelí vlci. Je pravdepodobné, že ste boli vo vzťahu s karmickou spriaznenou dušou, z ktorého ste sa nikdy úplne nedostali. Keď ste si lízali rany, radšej ste svoje srdce uzavreli. Ale je čas, aby ste sa spojili so svojim skutočným dvojplameňom.  

Bude to mimoriadny človek, ktorý sa k vám bude dokonale hodiť, a to intelektuálne, fyzicky aj emocionálne. Váš dvojplameň bude vidieť svet jedinečným spôsobom podobne ako vy a spoločne dokážete zvýšiť svoj potenciál. Podľa astrológov to budete práve vy, kto nájdete špeciálnu osobu, ktorá vás bude napĺňať. Len sa uistite, že pracujete na liečení svojich rán z minulosti, aby ste boli otvorení k tomu rozpoznať signály, ktoré budete mať priamo pod nosom. Skúste sa porozhliadnuť medzi Strelcami, ktorí majú obrovskú predstavivosť a túžbu zmeniť svet. Spoločne môžete vytvoriť čokoľvek si zaumienite.   

unsplash/michael-demoya

Býk   

Ste tvrdohlaví, najmä pokiaľ ide o lásku. Avšak pokiaľ nájdete dvojplameň, dokážete byť jemní a trpezliví. Váš dvojplameň vás stretne na polceste, kedy budete zažívať síce malicherné nezhody, ale zároveň dokážete efektívne komunikovať. Do konca roka máte jedinečnú šancu nájsť človeka, s ktorým budete pociťovať hlboké vzájomné prepojenie. Nezabudnite si zachovať otvorenú myseľ, pokiaľ ide o mierne odlišné pohľady.  

Nebuďte paličatí a nezabúdajte na to, že vás spájajú základné hodnoty. Vaša vzájomná láska môže prekonať aj menšie nedorozumenia. Neponáhľajte sa veľmi rýchlo s fyzickým „napojením“. Aj keď ako Býci kladiete dôraz na hmatateľné prejavy lásky, niekedy je lepšie nechať plameň horieť pomalšie, aby bol čas na vybudovanie udržateľného vzťahu. Pracujte na kultivácii iných jazykov lásky než len fyzického dotyku. Skúste hľadať dvojplameň medzi Levmi, ktorí mávajú často hlavu v oblakoch. Obaja ste zmyselné a lojálne znamenia a oboje si môžete vzájomne dávať najavo. Milujete luxusný život a užívate si radovánok, ale rôznymi spôsobmi. Lev má zmysel pre extravaganciu, zatiaľ čo Býci si vychutnávajú jemnejšie detaily a krásu okolo seba. Budete pár s ohromnou vášňou.   

unsplash/alex-brisbey

Strelec   

Strelci milujú slobodu tak veľmi, že často sami seba sabotujú tvárou v tvár skutočnej láske. Utečiete, keď vám všetko pripadá príliš dobré na to, aby to bola pravda, a veríte, že si to nezaslúžite. Bojíte sa obetovať príliš zo svojho času a energie ľuďom, ako ste to robili v minulosti.  

Zároveň si prajete dokonalého partnera a máte vysoké nároky na to, kto by mohol konkurovať vašej samote. Táto forma sebaochrany vám v minulosti možno pomohla vyhnúť sa manipulátorom, ale pokiaľ nájdete svoj dvojplameň, ktorý vám pomôže vás zmeniť, nemôžete pred tým utiecť. Skúste hľadať dvojplameň medzi Vodnármi. Spolu budete dokonalý vizionársky pár, ktorý spája intelektuálnu aj fyzickú chémiu. Vodnári vás môžu naučiť, ako premeniť vznešené plány na konkrétne. Vodnár vie, ako vás inšpirovať a doviesť k úspechu a núti vás inak premýšľať.   

dvojica, láska

unsplash.com

Kozorožec   

Kozorožci sa zdajú byť navonok studení, ale ak stretnú svoj dvojplameň, dokáže roztaviť ich chladnejší zovňajšok. Aby ste ale splynuli so svojim dvojplameňom, musíte sa najskôr zahriať sami. Počúvajte viac svoje „črevo“, zbavte sa pocitu mať vždy všetko pod kontrolou. Trénujte uznanie ľuďom, ktorí k vám boli láskaví.  

Nasledujúcich niekoľko týždňov využite na to, aby ste dobre porozumeli svojim silným a slabým stránkam, pokiaľ ide o vzťahy, a naučte sa posilniť svoju empatiu a súcit s ostatnými. Je potrebné, aby ste našli rovnováhu medzi svojou praktickou mysľou a srdcom, ktoré potrebuje rozohriať. Potom máte najväčšiu šancu nájsť toho pravého. Skúste hľadať medzi Pannami, ktoré chápu vašu potrebu perfekcionizmu a efektivity. Obaja uplatňujete presnosť vo všetkých oblastiach života a vaše ambície nepoznajú hraníc. Panna vás naučí byť optimistickejšia a nachádzať dobrodružstvo v rámci svojich možností. Naopak vy Panne pomôžete, aby sa sústredila na praktické úlohy, namiesto toho, aby sa zahltila detailmi. 

unsplash/freestocks

Súvisiace články

Najčítanejšie