Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kate Middleton vie, ako predchádzať vráskam: Jej tajomstvom je jedálniček, v ktorom nikdy nechýba TOTO
Zdielať na

Kate Middleton vie, ako predchádzať vráskam: Jej tajomstvom je jedálniček, v ktorom nikdy nechýba TOTO

Zdroj: Profimedia

Má po štyridsiatke, porodila tri deti a vyzerá snáď ešte lepšie ako pred rokmi a tiež je vo vynikajúcej kondičke. Princezná z Walesu si prísne stráži, čo si dáva do tela a práve správny výber výživných potravín je dôvodom, prečo vyzerá stále tak mladistvo a fit.

Princezná z Walesu a manželka princa Williama, 41-ročná Kate Middleton, prezradila, čo jej pomáha udržiavať sa vo vynikajúcej fyzickej kondícii. Svoj deň začína pravidelne zdravými raňajkami, ktoré podľa denníka Mirror tvoria základ jej vyváženej diéty. Vďaka nej trojnásobná mamina nielenže skvel vyzerá, ale rovnako sa tak aj cíti.

Kate sa zdravo naštartuje hneď ráno, keď si najčastejšie dopraje teplú ovsenú kašu, ktorá je skvelá pre vysoký obsah bielkovín, sacharidov, vlákniny a získa z nej dlhodobú energiu.  

Tento pokrm dopĺňa výživným smoothie, ktoré sa skladá z listov špenátu, kelu, rímskeho šalátu, spiruliny, matcha čaju, koriandru a čučoriedok.

Kate všeobecne preferuje zdravé pokrmy, ako je napríklad melónový šalát s fetou a avokádom. Snaží sa jesť zdravé domáce jedlá, miluje goji, polievku gazpacho a bylinkový šalát tabbouleh. Obľúbenou prírodnou koreninou je pre ňu karí korenie a tiež čili, ktoré perfektne funguje na spaľovanie tuku. Minimálne 1-krát do týždňa konzumuje ryby. Najčastejšie si dá lososa alebo tresku. Občas si pochutí aj na ustriciach alebo mušliach.

O Kate Middleton je známe, že miluje šport a strieda rôzne pohybové aktivity. Venuje sa behu, spinningu, joge a posilňovaniu. Ak jej to čas dovolí, chodí si aj zabehať a jazdí na bicykli. Ak aj má veľa pracovných povinností, nikdy nevynechá cvik, ktorý trvá iba pár sekúnd, no má obrovskú silu. Pri pravidelnom opakovaní a správnom prevedení dokáže spevniť svalstvo celého tela naraz. 

Ak ste tipovali, že týmto cvikom je plank, uhádli ste. Na prvý pohľad veľmi jednoduchý cvik, ale ak si ho vyskúšate, pochopíte, aký je náročný a čo všetko dokáže.  

View this post on Instagram

A post shared by The Royal UK (@theroyaluk)

Súvisiace články

Najčítanejšie