Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Erika sa odfotila v zdravotnej uniforme, spustila lavínu kritiky: Naozaj TO ľuďom prekáža?
Zdielať na

Erika sa odfotila v zdravotnej uniforme, spustila lavínu kritiky: Naozaj TO ľuďom prekáža?

Zdroj: Tiktok/_erikamdiaz

Mladá zdravotná sestra nechápe, prečo sa ocitla pod paľbou kritiky. Za všetko vraj môže jej pracovný odev, ktorý je vzhľadom k jej krivkám príliš napasovaný. Čo si o tom myslíte vy?

22-ročná zdravotníčka Erika Diaz netušila, že svojím videom na TikToku spustí také šialenstvo. Doteraz si ho pozrelo už viac ako 13-miliónov ľudí, informuje nypost.com. Kým mnohí ju za tesný odev kritizovali, najmä mužom sa naopak veľmi pozdával a vychválili ju do nebies.

Príliš sexi na zdravotnú sestru?

Je jasné, že hejteri nemajú problém s uniformou ako takou, ale skôr s jej výraznými vnadami, na ktoré by podľa nich bolo vhodné väčšie a voľnejšie oblečenie. Erika sa však obhajuje tým, že je príliš drobná a jednoducho potrebuje malé číslo uniformy, aby jej sadla. Tiež si myslí, že by ľudia nemali riešiť jej výzor, ak si dobre odvádza svoju prácu, v čom jej mnohí dali za pravdu.

Tiktok/_erikamdiaz

"Mám dve zamestnania, robím dobrovoľnícku prácu a popri tom stále študujem. Snažím sa zlepšovať životy iných ľudí a pomáhať im. Váš názor je irelevantný!" vyjadrila sa ku kritike na sociálnej sieti sexi sestrička.  

Čo si o tom myslíte vy? Ako by ste zareagovali na jej mieste?

@_erikamdiaz

it makes my day 100x better bc its cute and nerdy haha

♬ the joke is on you. icarly - Kate

Súvisiace články

Najčítanejšie