Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Plačkovej najlepší Valentín: René ju prekvapil MEGA darčekom!
Zdielať na

Plačkovej najlepší Valentín: René ju prekvapil MEGA darčekom!

Zdroj: IG/rene.rendy

Niektoré známe tváre sú na Valentína ochotné pre svoju polovičku urobiť naozaj kadečo, len aby ju potešili. A manželovi Zuzany Plačkovej sa to naozaj podarilo!

Zo Zuzany Plačkovej a Reného Strausza sa už o pár mesiacov stanú prvýkrát rodičia. Dvojica si vďaka mnohým biznisom, ktoré majú, užíva luxusný život a doprajú si naozaj všetko, po čom túžia. K dokonalému rodinnému šťastiu im chýbalo už len bábätko...

​Aj to sa im po dlhom snaží nakoniec podarilo a teraz si už len vychutnávajú život. A hoci Zuzana vyhlásila, že jej už v živote nič netreba a má naozaj všetko, bola tu ešte jedna vec, po ktorej jej srdce pišťalo. René ju prekvapil rozkošným šteniatkom, ktoré jej daroval práve na Valentína. A budúcu mamičku to naozaj dojalo k slzám. "Ja mám toľko lásky okolo seba, že tomu nemôžem ani uveriť. Mám skutočne Valentín každý deň a nie len zajtra - milujúci manžel, vysnívané bábätko v brušku, naše prasiatko Tinky a teraz už aj toho najkrajšieho psíka Diora máme. Ja naozaj nič viac už nepotrebujem, teraz som viac než šťastná," priznala Zuzana. 

Instagram

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @tinkydiorko

Súvisiace články

Najčítanejšie