Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na nudnú tehotenskú módu zabudnite! TENTO Rihannin outfit vám vyrazí dych
Zdielať na

Na nudnú tehotenskú módu zabudnite! TENTO Rihannin outfit vám vyrazí dych

Zdroj: Instagram/badgalriri

Niekoľko týždňov sa jej podarilo bruško skrývať pod oversized oblečením, no odkedy barbadoská kráska priznala, že je tehotná, predvádza ho v čoraz divokejších outfitoch. Mali by ste odvahu takto vyraziť do spoločnosti?

33-ročná Rihanna len nedávno oznámila svetu, že s raperom Asap Rockym čakajú svoje prvé dieťa a urobila to naozaj svojsky a štýlovo, hoci si mnohí k fotografii a odhaleným bruškom neodpustili kritiku.

​Rihanna je pyšná budúca mamina a zjavne sa nemieni prispôsobovať ostatným a tehotenstvo si užíva po svojom rovnako aj módu a doplnky, ktoré miluje.

Obľúbená spevácka hviezda je už roky považovaná za osobitú módnu ikonu a dokonca má aj vlastnú značku Savage X Fenty, do ktorej spadá aj odvážna spodná bielizeň, ktorá dáva vyniknúť ženským krivkám.

Hoci zamilovanému páru fandia fanúšikovia z celého sveta a tešia sa na bábätko spolu s nimi, nie každý má pre Rihannine extravagantné outfity pochopenie a vyčítajú jej, že svoje bruško necháva stále holé a v poslednom outfite dokonca ledvo prekryla aj prsia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa fashionstyle? (@fashionwearstyle21)

Rihanna zatiaľ ukázala, že ani rastúce bruško nie je dôvodom, aby sa menila či nejako prispôsobovala tehotenstvu svoje módne vnímanie a to je dobre. Zdroje z jej okolia pre magazín People prezradili, že speváčka si tehotenstvo naozaj užíva. „Nemôže byť šťastnejšia, je taká nadšená, že bude mamou. Miluje všetky zmeny na svojom a užíva si to,“ povedal jeden z jej blízkych ľudí.

Toto je pravdepodobne najodvážnejšia celebritná tehuľka, čo poviete na jej outfity? My sa už teraz tešíme, akú divočinu predvedie nabudúce!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @yourfavesicon

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RIHANNA FANPAGE ⚓️ (@doseofrih)

Súvisiace články

Najčítanejšie