Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Snaha o dokonalú postavu ju takmer zničila: Ewa Farna prezradila, ako nakoniec schudla
Zdielať na

Snaha o dokonalú postavu ju takmer zničila: Ewa Farna prezradila, ako nakoniec schudla

Zdroj: Profimedia

Vyzerá fantasticky! Zlatá česká slávica za posledné mesiace výrazne schudla a teraz sa prvýkrát podelila o rady a tipy, ktoré jej pomohli s váhou zatočiť.

Kvôli svojej postave si toho Ewa Farna (30) vypočula už veľa. Pre svoje kyprejšie tvary bola často terčom štipľavých komentárov. Za posledné týždne ale všetkým hejterom vytrela zrak. Ako informuje český Blesk, speváčka zhodila veľa nadbytočných kíl a fanúšikov pochopiteľne zaujímalo, ako sa jej to podarilo.

Stavila na kvalitu 

Speváčkine rady sú pomerne jednoduché: Pohyb a dobré jedlo! „Jediné, čo sa nebojím takto na sieťach odporučiť, sú kvalitné potraviny a čo najmenej priemyselne spracovaných potravín,“ uviedla Ewa s tým, že toto jediné u nej funguje. Len strava ale nestačí.  

„Pohyb, akýkoľvek vás baví, a to nielen kvôli chudnutiu, ale aby ste boli zdraví. Počúvajte odborníkov, nie slávnych ľudí z Instagramu. Najdôležitejšie je overovať si zdroje,“ apelovala na všetkých.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Bála sa jedla 

Speváčka tiež neváhala fanúšikov upozorniť, že pokiaľ chcú schudnúť, rozhodne nemusia hladovať, naopak. Treba dbať na dostatočný príjem živín. „Bála som sa jedla, stále som len škrtala veci,“ popísala Ewa svoje počiatočné boje s tým, že tento systém nikam nevedie, a jedlo už pre ňu našťastie nie je strašiakom.  

Dodala tiež, že treba brať ohľad na to, ako kto žije, a poukázala na fakt, že jej telo, ktoré porodilo dve deti, má úplne iné potreby než napríklad telo človeka, ktorý ťažko fyzicky pracuje.   

Neverte nezmyslom! 

„Často som uverila nejakým nezmyslom. Oslovovali ma aj rôzne firmy na propagovanie nejakých práškových diét,“ priznala speváčka. „Som strašne rada, že som to vždy odmietla a nešla som do toho. Krátkodobé diéty sľubujúce schudnúť desať kíl za desať dní a potom návrat k svojim zvykom považujem za blbosť,“ varovala dôrazne Ewa.  

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie