Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ukázala svoje telo po tom, ako schudla 80 kíl: TOTO je realita, prečo by som sa mala hanbiť?
Zdielať na

Ukázala svoje telo po tom, ako schudla 80 kíl: TOTO je realita, prečo by som sa mala hanbiť?

Zdroj: TikTok/Gemma Fitzmartin

Šikanovali ju, keď mala nadváhu a keď schudla o polovicu, kritizujú ju ešte viac. Za všetko môžu jej stopy po chudnutí, ktoré sa rozhodla neskrývať.

Gemma Fitzmartin zdieľala na TikToku svoju cestu za chudnutím a jej výsledky sú naozaj obdivuhodné! Napriek tomu, že jej obrovská nadváha je už minulosťou, ľudia jej denne píšu nepekné a urážlivé komentáre. Pozrite sa, prečo!

Prečo je obezita takým rizikom pre zdravie?

Za svoje telo sa nehanbí!

Gemme sa pevnou vôľou a odhodlaním podarilo zhodiť vyše 80 kilogramov! Ku svojím fanúšikom na sociálnej sieti je však maximálne úprimná a tak sa nehanbila ukázať ani to, ako po zhodení obrovskej nadváhy vyzerá jej telo, píše The Sun.

Vo videu ukázala odhalené brucho v čiernom tope a džínsoch s komentárom: “Bola som šikanovaná, keď som vážila 160 kíl. Urážky na moje schudnuté telo mi už neublížia,” povedala Gemma a vysvetlila, že ochabnutá koža po veľkom úbytku váhy je jednoducho normálna a vlastne to bez toho ani nejde.

@gemmafitzmartin

You can't take away how proud i am of myself ?‍♀️ Don't like it? could always donate to my GFM page ;) link in bio ? ##weightloss ##SimsSelves ##trend

♬ original sound - aylingonzalez55

 

Napriek tomu, že dostala aj niekoľko krutých komentárov, väčšina ľudí jej zložila obrovskú poklonu. “Si úžasná a krásna, môžeš byť hrdá na to, čo si dokázala,” napísala jej jedna z mnohých.

Gemma sa momentálne snaží vyzbierať dostatok peňazí, aby mohla podstúpiť operáciu na odstránenie prebytočnej kože. Dovtedy ju však nemieni skrývať, pripomína jej totiž, čím všetkým si prešla a tiež to, že sa už do starého tela nikdy nechce vrátiť.

Klobúk dole za jej premenu a za odvahu ukázať neprikrášlenú realitu!

@gemmafitzmartin

Birthday & Christmas rolled into one for the Hubby ? ##unwrap ##christmas ##plussize ##weightloss ##looseskin ##trending ##trend ##wrappedup ##nearly30 ?‍♀️

♬ original sound - ariana grande
@gemmafitzmartin

Reply to @skycap_51 - Just for you ##weightloss ##looseskin ##bodypositivity ##bodypositive ##womenempowerment ##bodyimage ##plussize ##notfake

♬ You Brussle sprout - Anneli

Súvisiace články

Najčítanejšie