Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aj ONA mala v minulosti nadváhu: TAKTO získala Krainovej sestra dokonalé telo
Zdielať na

Aj ONA mala v minulosti nadváhu: TAKTO získala Krainovej sestra dokonalé telo

Zdroj: Instagram/yvona_malerova_krainova

Spolu so svojou slávnou sestrou sú perfektným príkladom toho, že vek je len číslo. Aj po štyridsiatke môžete vyzerať sexi a byť fit, no úplne zadarmo to nebude!

Nedávno sme písali o tom, ako si udržiava štíhlu a pevnú postavu modelka Simona Krainová, ale možno ste netušili, že jej sestra má dokonca po päťdesiatke, no rovnako má dokonalé telo. Ako sa jej to darí?

Simona Krainová inšpiruje mnohé ženy, rovnako, ako jej staršia sestra...

Pri pohľade na sexi sestry Krainové si asi väčšina z nás pomyslí, že majú veľmi dobré gény. Pravda je však taká, že po štyridsiatke sa už iba na gény spoliehať nedá a svoje vie o tom aj Simonina staršia sestra Yvona (53).

Nadváhy sa zbavila po 40-tke

Yvona je rovnako krásna a štíhla ako jej mladšia sestra, no ešte pred pár rokmi ju trápila nadváha. Prešla obrovskou premenou a pre denník extra.cz priznala, že s nadbytočnými kilami začala bojovať až po štyridsiatke.  

„Ťahalo mi na 75 kíl, keď som sa rozhodla, že to musím zastaviť,“ spomína blonďavá kráska, ktorá začala s kompletnou zmenou životného štýlu ako 45 ročná. Je teda tým najlepším príkladom toho, že na zmenu a zdravší život nikdy nie je neskoro.

Yvon k štíhlej a pevnej postave pomohol nielen šport a beh, na ktorý nedá dopustiť, ale aj zdravá a kvalitná strava, ktorá je podľa nej základom všetkého. Svoju cestu za zdravým životným štýlom zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame, kde nájdete množstvo jej tipov a rád, ako sa udržiavať fit.

Keď sa človek začne viac starať o svoje telo, ihneď vyzerá lepšie aj v tvári a Yvon je toho dôkazom. No povedzte, tipovali by ste jej 53 rokov?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie