Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Počas lockdownu zámerne pribrala a teší sa z postavy snov: Ako TO dosiahla?
Zdielať na

Počas lockdownu zámerne pribrala a teší sa z postavy snov: Ako TO dosiahla?

Zdroj: Instagram/millyg_fit

Pandémia koronavírusu a obmedzený pohyb spôsobili, že sa väčšine z nás zhoršila kondička a pribudli kilá. Táto žena začala viac jesť cielene a získala tak dokonalú postavu.

Amelia Goldsmith (23) z Veľkej Británie bola profesionálnou tanečnicou a roky bojovala so svojou váhou. Extrémne sa obmedzovala v jedle, pretože chcela byť čo najštíhlejšia a vyzerať čo najlepšie v tanečných kostýmoch. Z nezdravého spôsobu života a nesprávneho vnímania svojho tela sa paradoxne „vyliečila“ počas lockdownu, ktorý jej otvoril oči.

Váži viac, no vyzerá oveľa lepšie!

Amelia sa priznala, že ako tanečnica sa kvôli postave cítila neustále pod tlakom. Jej vychudnutosť a nedostatok energie si všimla aj jej učiteľka, no nikdy sa k svojim stravovacím problémom nepriznala.

„Aj keď som vedela, že jedlo nie je niečo, čo by mi ublížilo, stále som sa obmedzovala a dokonca aj priatelia sa ma pýtali, či som v poriadku, pretože si všimli, že nevyzerám zdravo,“ spomína Amelia, ktorá počas lockdownu začala s priateľom viac cvičiť a učarovalo jej posilňovanie, čo úplne zmenilo jej myslenie a vnímanie svojho tela.

Mladá žena zistila, že k získaniu peknej a pevnej postavy musí rozhodne viac jesť a prijímať viac kalórií. Teraz prijíma okolo 2 800 kalórií denne vrátane množstva bielkovín, ktoré jej pomáhajú k vytváraniu svalovej hmoty.

„Takto sa cítim vo svojom tele oveľa sebavedomejšie a pritom robím úplný opak toho, čo som robila predtým, čiže jem viac a najmä pravidelne,“ vysvetľuje.

Amelia cvičí trikrát týždenne po hodine, pričom sa zameriava na posilňovanie všetkých svalových skupín. Svojím fanúšikom na Instagrame radí, aby začínali pomaly a postupne si opakovania aj závažia pridávali a aby nezabúdali aj na strečing a relax po cvičení.

„Ak si neoddýchnete, vaše telo nebude mať čas na skutočné budovanie svalov,“ zdôrazňuje.

Amelia je rada, že môže vďaka Instagramu inšpirovať veľa mladých dievčat a žien, ktoré sa rovnako ako ona neustále trápili tým, aby boli dostatočne štíhle. Čo poviete na jej premenu vy?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie