Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyzliekla sa a ukázala TO celému svetu: Za svoje telo sa nehanbí a ženy jej tlieskajú!
Zdielať na

Vyzliekla sa a ukázala TO celému svetu: Za svoje telo sa nehanbí a ženy jej tlieskajú!

Zdroj: Instagram/ddlovato

Slávna speváčka roky bojovala so závislosťami aj s kilami navyše a poruchou príjmu potravy. Trápila sa kvôli nedokonalej postave, no tomu je koniec!

Americká speváčka Demi Lovato (28) si za svoj mladý vek stihla už prejsť kadečím. Závislosť od drog, alkoholu, psychické problémy, liečenia… To všetko sa odrazilo na jej postave a kolísavej váhe. Kým v minulosti sa tým veľmi trápila, vyzerá to tak, že dnes sa na nedostatky pozerá úplne inak a dokonca je vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy.

Keď po prvýkrát zverejnila plnoštíhla speváčka záber svojej postavy v plavkách bez akýchkoľvek úprav, spôsobila medzi fanúšičkami hotové šialenstvo.

"Toto je môj najväčší strach - fotka v bikinách bez úprav. Hádajte, čo?! Aj ja mám celulitídu. Už som tak unavená z toho, ako ma neustále kritizujú za moje telo aj z upravovania fotiek, ktoré som sama robila," zverila sa kráska, ktorá si týmto gestom získala srdcia mnohých žien.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Demi vo svojich úprimných postoch pokračuje aj ďalej a najnovšie dokonca ukázala všetky svoje strie, ktoré si “slávnostne” zvýraznila zlatou farbou. Chce takto podporovať aj iné ženy, aby prestali túžiť po nezmyselnej dokonalosti a aby sa naučili milovať sa aj so svojimi nedostatkami.

“Keď som bola mladšia, hovorila som si, že nie je možné, aby som sa naučila akceptovať svoju celulitídu,” priznala sa populárna speváčka.

„Dnes som vďačná, že môžem úprimne povedať, že sa na mňa môj dietológ pozrel a povedal: Takto vyzerá človek, ktorý sa zotavil z poruchu príjmu potravy,“ dodala šťastná a vyrovnaná Demi.

Klobúk dole za jej odvahu a úprimnosť, kiež by takýchto celebrít bolo viac!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Súvisiace články

Najčítanejšie