Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký horoskop na október: Pre koho bude mesiacom lásky a koho podrazia kolegovia?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Pre koho bude mesiacom lásky a koho podrazia kolegovia?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude desiaty mesiac tohto roku úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty?

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to sa dozviete vo vašom horoskope na mesiac október!

Nenechajte si ujsť nový komediálny seriál Uhorčíkv sobotu o 20:35 na JOJke! Jednu z hlavných úloh si zahrá aj Tomáš Bezdeda.

Baran

Desiaty mesiac roka prináša do života Baranov veľa nečakaných zmien a komplikácií. Našťastie vám hviezdy prepožičiavajú drive, s ktorým sa cez prekážky prenesiete ako víťaz. Okolo 9. októbra kroťte temperament v zamestnaní, kde si môžete narobiť neplechu nepremyslenými slovami. Niekedy je výhodnejšie urobiť krok stranou, než sa s ostatnými dohadovať. Spomaliť sa oplatí aj v láske. Vieme, ide to trochu proti vašej prirodzenosti, ale aspoň to skúste, milí Barani!

Profimedia

Býk

Býci vstupujú do mesiaca zasväteného láske. Nezadaní spoznajú inšpiratívnu osobu, ktorú nemôžu dostať z hlavy. Hviezdy pre vás chystajú jednu milostnú lahôdku za druhou! V pracovných záležitostiach to tak rozjasané nebude. Najmä okolo 19. októbra ste psychicky unavení a ťažko sa sústredíte na zadané úlohy. Zmeny v pracovnom kolektíve na vás presunú novú agendu, vy sa však nehanbite žiadať o väčšiu odmenu, pretože nikto iný to za vás neurobí a dobrovoľne vám ju rozhodne neponúknu!

Blíženci

V ďalšom mesiaci je pre Blížencov kľúčová schopnosť ovládnuť emócie. Ak nebudete prepadať premenlivým náladám, otvoria sa vám nové možnosti v pracovnej sfére. Október je vám zasvätený, čo je poznať hneď na štarte. Vo hviezdach sa zrkadlí finančné prilepšenie aj kariérny rast. Milostný život na prvý pohľad nevyzerá oslnivo, ale húževnatosť nakoniec prinesie sladkú odmenu. Opatrne zaobchádzajte so svojimi úsporami!

Profimedia

​Rak

Jeseň prináša do života Rakov veľa zaujímavých milostných podnetov. Padajúce lístie zabrnká na romantickú strunu a najmä okolo 14. októbra prináša lásku ako trám. Príjemné pocity vo vás búria ako symfonický orchester. Singles by ale nemali na svoj nový objav vyvíjať príliš veľký nátlak. Na pracovisku vám náladu pokazia podivné požiadavky nadriadených alebo klientov. Našťastie dostanete nápad, ako sa zo všetkého dostať bez ujmy a finančného postihu.

Lev

Spoločenská nálada Levov sa nedá v októbri prehliadnuť. Baví vás spoznávať nové tváre, rozširovať telefónny zoznam a v neposlednom rade sa nevyhýbate ani románikom. Okolo 3. októbra sľubujú hviezdy stretnutie s aktívnym náprotivkom. Obaja máte rovnaký pohľad na život a zvládnete spolu veľa zábavných aktivít. Rovnaký prístup by ste potrebovali na pracovisku. Okolo 18. októbra dajte pozor na sebaisté vystupovanie.

Profimedia

Panna

S jeseňou prichádza do života Panien jedna dobrá správa za druhou. Pracovný úspech je najvýraznejší okolo 23. októbra, kedy čerpáte zo svojich originálnych nápadov. Ste húževnatí a nehrozí, že by ste rozrobené projekty nedokázali doviesť do cieľa. Spoločenský program sľubuje nezadaným zblíženie s náprotivkom, ktorý pripomína ich oddelené dvojča. Namiesto letmého oťukávania visí vo vzduchu poriadna vášeň. 

Váhy

Októbrová konštelácia si u Váh posvieti na partnerské vzťahy. Je otázkou, nakoľko dokážete tolerovať vrtochy svojho milého či svojej milej. Okolo 14. októbra čaká na akúkoľvek zámienku, aby sa s vami mohol pustiť do boja. V zamestnaní sa kopia povinnosti, ale s náročnými úlohami sa viete vysporiadať. Pozor na sťažnosti, že nič nestíhate. Konkurencia si brúsi zuby na lukratívny projekt a rada ho presunie na svoje plecia.

Škorpión

Vesmírni velikáni stoja na vašej strane, milí Škorpióni. Fandia vám ako na poli milostných hier, tak aj počas kariérnych snáh. Platonicky zamilovaní dostanú od svojho idolu odozvu, ktorá ich poteší. Okolo 14. októbra sa nehanbite osloviť objekt svojej túžby priamo. V zamestnaní ste neuveriteľne výkonní, bohužiaľ preceňujú svoje sily. Hlavne na začiatku mesiaca sa rýchlo unavíte, posledné októbrové dni vás ale zase hviezdy nadopujú energiou.

Strelec

Milí Strelci, októbrový štart praje čerstvo zadaným, ktorí sú nadšení zo svojho nového objavu. Pri zoznamovaní ste aktívny a nepochybujete, že máte šťastnú ruku. V polovici mesiaca sa ale karty obrátia a zo známosti rýchlo vycúvajú. V zamestnaní sa dostávate do sporu s nadriadeným. Namiesto nadutých slov mu radšej dokážte, aký je váš potenciál. Pre rodinné aktivity je ako stvorený prvý októbrový týždeň.

Profimedia

Kozorožec

Amorov šíp lieta vzduchom a nezadaní Kozorožci sa môžu tešiť na zoznámenie s jedinečným náprotivkom. Najplodnejšie obdobie prichádza okolo 14. októbra, kedy by ste nemali odmietať žiadneho ctiteľa. V zamestnaní nebudete vedieť, kam skôr skočiť. Za náročný program sa vo hviezdach zrkadlí náležitá odmena. Aj keď sa k vám peniažky v októbri kotúľajú zo všetkých strán, s útratami to nepreháňajte. Myslite na horšie časy.

Vodnár

Októbrová klíma na pracovisku nie je nič pre zrodencov Vodnára. Nech sa snažíte akokoľvek, nadriadeným sa nezavďačíte. Originálne nápady sa vám nedarí dotiahnuť do detailu, preto neprinášate želaný výsledok. V závere mesiaca sa nepriaznivá kvadratúra prelomí a otvoria sa nové možnosti. V milostnej sfére sa ukazujú početné príležitosti k flirtu. Hviezdy nesľubujú nič vážne, ale vám bohato stačí oživenie stereotypu.

Profimedia

Ryby

Milé Ryby, v októbri vyžadujú veľkú pozornosť partnerské vzťahy. Pripadá vám, ako by vás polovička odsunula na slepú koľaj, hoci to sama nechce priznať. Najnáročnejšie chvíle nastávajú na samom konci mesiaca. Snažte sa nad nepriaznivou atmosférou povzniesť, pretože iniciatíva tentokrát musí vzísť z druhej strany. Po pracovnej stránke sa naopak otvárajú sľubné obzory. Len pozor na závisť kolegov.

Súvisiace články

Najčítanejšie