Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Otec sa už nemohol pozerať na to, ako priberá: 136-kilovú Michaelu dnes nespoznáte
Zdielať na

Otec sa už nemohol pozerať na to, ako priberá: 136-kilovú Michaelu dnes nespoznáte

Zdroj: Profimedia

Chudnúca premena tejto mladej ženy je taká obdivuhodná, že zaručene nakopne k zdravšiemu životnému štýlu aj vás.

Mnohí ľudia s nadváhou hovoria, že sa cítia ako väzni vo svojom vlastnom tele. Presne takéto pocity mala aj Michaela, ktorej váha sa vyšplhala na 136 kíl a to mala iba 25 rokov!

​Američanka Michaela Miller (31) mala nadváhu už ako malé dieťa a s pribúdajúcim vekom sa to len zhoršovalo. Jedného dňa to jej otec nevydržal a na rovinu jej povedal, že so sebou musí konečne niečo spraviť!

Michaely sa to veľmi dotklo, ale žiaľ, ani otcova úprimnosť ju nedonútila k zmene, práve naopak. Po otcovom výstupe začala jesť ešte viac až sa dostala na šialenú váhu 136 kíl!

Michaela Miller

Profimedia

Ku kilám navyše sa pridali aj depresie a kopec zdravotných problémov, no skutočným impulzom, ktorý ju nakopol ku zmene, bola až strašná zdravotná príhoda, ktorú považovala za infarkt. Nakoniec sa zistilo, že išlo iba o veľmi silnú alergickú reakciu, no Michaela sa natoľko zľakla, že sa rozhodla okamžite zmeniť svoju nezdravú životosprávu.

"Bála som sa o svoj život. Mala som strach, že zomriem mladá a že nikdy nezažijem radosť z naozajstného života,“ povedala Michaela, ktorej sa podarilo nad obezitou zvíťaziť.

Uvedomila si, že túži žiť

Na začiatku podstúpila bandáž žalúdka, postupne začala cvičiť a kompletne zmenila svoj jedálniček.

Michaela teraz cvičí každý deň, kombinuje kardio a vzpieranie, chodí veľa pešo aj na turistiku. Stravuje sa výhradne doma a pripravuje si zdravé a výživné jedlá s vysokým obsahom bielkovín. Všetky tieto zmeny jej pomohli dosiahnuť skvelý výsledok, dnes váži len 68 kíl!

Michaela Miller

Profimedia

Kedysi obézna a nešťastná žena je dnes aktívna fit kráska, ktorá si konečne vychutnáva život naplno. Našla si priateľa, ktorý ju vo všetkom podporuje a nesmierne šťastný je určite aj jej otec, ktorý už neveril, že sa raz do takejto premeny pustí.

Klobúk dole, vyzerá fantasticky!

Michaela Miller

Profimedia

Michaela Miller

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie