Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcete mať do leta super zadok? Radka vám ukáže cviky, ktoré zaberú aj u vás
Zdielať na

Chcete mať do leta super zadok? Radka vám ukáže cviky, ktoré zaberú aj u vás

Zdroj: instagram/radkaszombath

Túžite po guľatom zadku? Trénerka Radka patrí na Slovensku k najlepším a stará sa o fitnes program sexi Twiinske Veronike Nízlovej. Ukáže vám, akými cvikmi si vypracujete super pozadie a nielen to!

Patrí medzi najlepšie nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Bikini fitneska Radka Szombathová sa môže pochváliť titulom vicemajsterka sveta, čo sa doteraz ani jednej Slovenke nepodarilo. Kráska s dokonale vypracovaným telom presne vie, ako dosiahnuť super figúru!

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja privítala nového šefkuchára! Jeho rady aj vám pomôžu vyčarovať doma super večeru.

​Jej online tréningy sú hitom a miluje ich aj Twiinska Veronika Nízlová, ktorá sa môže pochváliť naozaj super postavičkou. "Ak si myslíte, že doma sa nedá odmakať kvalitný tréning, mýlite sa! A kedže nám trénerom a športovcom neostáva tiež nič iné, ako trénovať doma, snažíme sa motivovať k tomu aj vás," hovorí Radka. Tá vám ponúka 30 minútový intenzívny tréning cez aplikáciu Zoom, ktorý vás dá do formy. A ako to celé vyzerá? Pozrite sa, ako cvičí Twiinska! S Radkou si môžete zacvičiť aj cez náš facebook- každý pondelok a štvrtok o 18.30 naživo!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radka Szombath IFBB ELITE PRO (@radkaszombath),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radka Szombath IFBB ELITE PRO (@radkaszombath),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‼️ONLINE TRÉNINGY‼️ ➡️ NOVINKA❤️ nový systém vedenia tréningov ➡️ 30 minútový intenzívny tréning? ➡️ prvý trening gratis? ➡️ zvýhodnená cena počas karantenneho rezimu? ➡️ socializácia??❤️počas tréningu sa navzájom vidime a môžem sa aj rozpravat? ❓cena? ➡️ prvý trening gratis ➡️ skupinový trening 5€ ➡️ 5 tréningov 20€ ➡️ 10 tréningov 30€ ➡️ 20 tréningov 50€ ➡️ cely mesiac bez obmedzenia (1-2x denne) 50€ ➡️individuálny trening 10€ ➡️ klientky na online coaching majú 1x týždenne individuálny trening a neobmedzene množstvo skupinových tréningov v cene???‍♀️ ❓ako sa prihlásiť?? ➡️stiahni si aplikáciu ZOOM ➡️vyber si hodinu alebo program ➡️napíš mi do dm alebo na mail akú ktorú hodinu alebo program si si vybrala a svoj mail na ktorý ti pošlem prihlasovacie heslo na hodinu a instrukcie k pladbe ➡️ po obdržani mailu sa prihlás na hodinu, ➡️prípoj sa 15 min pred začiatkom hodiny, kedy davam instrukcie a rozprávame sa ako bude hodina prebiehať V prípade akýchkoľvek otazok píšte do ➡️DM?❤️ Rozvrh: Po: 19,00 Ut: 18,00 Str: 19,00 Štv: 10,00 Pia: 17,00 So: 11,00 Ne: 18,00 #onlinetraining #fitness #homeworkout #onlinecoaching #coach #bikinifitness #elitepro #proathlete #viceworldchampion #quarantine #quarantinemode #corona #covid #stayhome #strongertogether #spolutozvladneme

Príspevok, ktorý zdieľa Radka Szombath IFBB ELITE PRO (@radkaszombath),

Takto vyzerá online cvičenie s Radkou, s ktorou môžete cvičiť naživo cez náš facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie